Cea mai bună consolă de jocuri

Adrian Popescu -
Cea mai bună consolă de jocuri

Alegerile noastre

Consola Microsoft Xbox Series S

Consola Microsoft Xbox Series S
Consola Microsoft Xbox Series S      Xbox Series SVa prezentam Xbox Series S, cea mai mica si mai eleganta consola Xbox. Experimentati viteza si performanta unei console complet digitale de ultima generatie la un pret accesibil. Incepeti cu o biblioteca instantanee de peste 100 de jocuri de inalta calitate, inclusiv toate noile titluri Xbox Game Studios precum Halo Infinite in ziua lansarii, cand adaugati Xbox Game Pass Ultimate (membership vandut separat). Schimbati fara probleme intre mai multe jocuri intr-o clipa cu Quick Resume.

Consola NINTENDO SWITCH (WITH NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS)

Consola NINTENDO SWITCH (WITH NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS)
Consola NINTENDO SWITCH (WITH NEON RED & NEON BLUE JOY-CONS)     Sistemul Nintendo Switch se poate transforma in funcţie de situaţia in care te afli, asftel incat să te poţi juca jocurile preferate, indiferent cat de ocupat ai fi. Este o eră nouă, in care nu va trebui să-ţi schimbi stilul de viaţă pentru a te juca – consola va fi cea care se va modifica in funcţie de stilul tău. Bucură-te de jocuri oricand, oriunde, cu oricine, cu moduri de joc flexibile şi gratuite.

Consola Microsoft Xbox Series X, 1TB, Negru

Consola Microsoft Xbox Series X, 1TB, Negru
Consola Microsoft Xbox Series X, 1TB, Negru     Xbox Series XVa prezentam Xbox Series X, cea mai rapida si puternica consola Xbox construita vreodata.Joaca mii de titluri de la patru generatii de console - toate jocurile arata si ruleaza cel mai bine pe Xbox Series X. In centrul Seriei X se afla Xbox Velocity Architecture, care imperecheaza un SSD personalizat cu software integrat pentru un joc mai rapid, simplificat, cu o sarcina redusa semnificativ. Mutati fara probleme intre mai multe jocuri intr-o clipa cu Quick Resume.

Consola de jocuri retro Timeless Tools, cu 620 jocuri

Consola de jocuri retro Timeless Tools, cu 620 jocuri
620 jocuri 2 buc controller conexiune RCA 1 sau 2 jucatori                  Cu consola retro va ducem inapoi copilaria! Toata lumea isi aduce aminte de orele fara sfarsit de joc cu clasicele Super Mario, Pac-Man sau Mortal Kombat. Acum puteti retrai amintirile din copilarie, in plus, puteti arata si copiilor dvs. cu ce v-ati jucat cand ati fost copil. Consola are 620 jocuri incorporate, nu trebuie sa folositi caseta sau alte accesorii. Doar trebuie setat jocul dorit si puteti incepe distractia chiar si cu un alt jucator. Consola are 2 controllere.

Consola Nintendo Switch OLED (Neon Blue/ Red Joy - Con)

Consola Nintendo Switch OLED (Neon Blue/ Red Joy - Con)
Consola Nintendo Switch OLED (Neon Blue/ Red Joy - Con)  Faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei Nintendo SwitchNoul sistem are un ecran OLED vibrant de 7 inchi, un suport larg reglabil, un dock cu un port LAN cu fir, 64 GB de stocare interna si audio imbunatatit. Ecran OLED de 7 inchiSavurati-va ochii cu culori vii si contrast clar cand jucati din mers.Vedeti diferenta pe care o face ecranul vibrant, indiferent daca va confruntati cu viteza maxima sau va infruntati cu inamicii.

Consola Nintendo Switch OLED (White)

Consola Nintendo Switch OLED (White)
Consola Nintendo Switch OLED (White)  Faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei Nintendo SwitchNoul sistem are un ecran OLED vibrant de 7 inchi, un suport larg reglabil, un dock cu un port LAN cu fir, 64 GB de stocare interna si audio imbunatatit. Ecran OLED de 7 inchiSavurati-va ochii cu culori vii si contrast clar cand jucati din mers.Vedeti diferenta pe care o face ecranul vibrant, indiferent daca va confruntati cu viteza maxima sau va infruntati cu inamicii.

Consola jocuri portabila Serioux, ecran 2.7, 200 jocuri incluse

Consola jocuri portabila Serioux, ecran 2.7, 200 jocuri incluse
Consola Serioux SRX-PGC200-BL Distreaza-te pretutindeni cu noua consola Serioux cu 200 de jocuri incluse. Caracteristici  - 200 de jocuri 16-bit incluse;  - Port casti (castile nu sunt incluse in pachet);   - Potrivita pentru copii cu varsta 4+ ani. Specificatii  - CPU: Sunplus  - Ecran LCD 6.

Este greu de stabilit exact ce definește cea mai bună consolă de jocuri în acest moment. Am văzut totul, de la opțiuni ultra-puternice atât de la Microsoft, cât și de la Sony, până la inovații masive realizate în scena portabilelor și de Nintendo și Valve. De la oferte prietenoase cu portofel la oferte premium, acestea sunt alegerile noastre de top.

Din fericire, disponibilitatea pieței pentru stocul Xbox Series X și stocul PS5 s-a îmbunătățit foarte mult de la lansarea ambelor console. Asta înseamnă că a pune mâna pe cele mai solicitate articole nu mai este la fel de insurmontabil ca altădată și este la fel și cu Steam Deck-ul! Călătoria dvs. în jocurile pe consolă nu este completă fără configurarea completă.

Te-ar putea interesa