Cele mai bune căști earbuds de top și pentru orice buget

Adrian Popescu -

Alegerile noastre


Extensie garantie 3 ani


Adaptor Gembird DVI-I - VGA


Cablu convertor USB la PS2 (tastatura + mouse)


Adaptor Gembird SATA - IDE bidirectional


Cablu prelungitor USB 2.0, 1.8 m


Cablu prelungitor USB 2.0, 3 m, Premium


Adaptor USB la IDE/SATA


Cablu alimentare PC-186-VDE, 1.8m (bulk)


Cablu USB 3.0 AM la Micro BM, 1.8m


Cablu Alimentare Gembird SATA, 15 cm


Tip conector : bracket montare HDD/SSD 2.5inch - 3.5inch

Cele mai bune căști sunt o opțiune excelentă dacă doriți o modalitate de a asculta muzica preferată în mișcare, fie că vă place să vă antrenați pe o coloană sonoră plină de energie la sală, să puneți muzică clasică relaxantă într-un zbor pe distanțe lungi sau să vă recuperați din urmă podcasturile preferate.

Designul mic al tuturor căștilor din această listă înseamnă că sunt suficient de compacte pentru a vă strecura în buzunar. Deși cele mai bune căști pentru căști ar putea fi mici, majoritatea nu fac compromisuri în ceea ce privește performanța sunetului sau durata de viață a bateriei - dacă alegeți una dintre cele mai bune opțiuni de căști cu fir din această listă, nu trebuie să luați în considerare deloc durata de viață a bateriei.

Cu atât de multe opțiuni din care să alegi, provocarea este să găsești perechea de căști potrivite pentru tine. Doriți căști cu fir sau căști fără fir?

Cum să alegi cele mai bune căști pentru tine

Cu cele mai bune căști pentru tine trebuie să te simți ultra confortabil la purtat pe perioade lungi de timp și trebuie să se potrivească bine în ureche pentru o izolare decentă a zgomotului.

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști pentru alergare, noile dvs. căști ar trebui să aibă un rating de rezistență la apă IPX4 sau mai mare; aceasta înseamnă că vor putea rezista puțină transpirație, precum și la ploaie. Unele căști impermeabile pot fi folosite chiar și pentru înot.

Te-ar putea interesa