Cele mai bune căști pentru alergare

Adrian Popescu -

Castile de alergat sunt un accesoriu esențial pentru oricine dorește să facă exerciții fizice în timp ce ascultă muzică, podcasturi sau audiobook-uri. Aceste căști sunt proiectate pentru a fi ușor de purtat și de utilizat în timp ce alergați sau faceți alte activități fizice, fără a fi nevoie să vă îngrijorați de cabluri sau de căștile care se vor cădea. De obicei, aceste căști sunt construite din materiale rezistente la transpirație și la apă, astfel încât să reziste la condițiile de antrenament intens.

Majoritatea căștilor de alergat sunt dotate cu tehnologie Bluetooth, ceea ce înseamnă că nu este necesar să aveți un dispozitiv de redare cu fir și puteți să vă conectați la telefonul dumneavoastră sau la alte dispozitive mobile fără fir. Castile de alergat pot îmbunătăți experiența dvs. de antrenament, oferindu-vă o libertate de mișcare fără restricții și permitându-vă să vă concentrați pe obiectivele dvs. de fitness, în timp ce vă bucurați de muzică sau alte tipuri de divertisment audio.

Alegerile noastre

Casti handsfree bluetooth stereo wireless Wavefun Professional Flex Pro

Casti handsfree bluetooth stereo wireless Wavefun Professional Flex Pro
  • Tip In ear
    Functii Rezistent la apa Microfon incorporat Port USB Control volum Limitare zgomot Incarcare rapida

Experimenteaza noile standarde de calitate ale gamei Wavefun Professional. Toate caracteristicile profesionale specifice produselor de top, acum la un pret ultra-accesibil. Casti cu banda de stabilitate flexibila in spatele gatului Redare Surround Fixare magnetica Pana la 9 ore autonomie de functionare Ultra Bass Tehnologie Bluetooth 5.0 cu atenuator de zgomot CVC 6.0 asigura livrarea unui bass clar si puternic.

Casti Bone Conduction SeveShop

Casti Bone Conduction SeveShop
  • Tip Over the ear

Versiune Bluetooth 5.3 Capacitatea bateriei 150 mah Tehnologia brevetata de conductie osoasa ofera sunet prin pometi , mentinandu-va conectat si constient cu imprejurimile. Sunt proiectate pentru a fi subtiri, usoare si confortabile pentru a fi purtate pe tot parcursul zilei , zi de zi. Casti versatile, Conectivitatea wireless, Bluetooth 5.2 ofera o imperechere multipunct convenabila, compatibila cu dispozitivele dvs. Se asociaza cu smartphone-uri, tablete, computere Mac si laptopuri.

Casti Bluetooth BMW

Casti Bluetooth BMW
  • Tip Behind the head
    Functii Microfon incorporat Control volum Limitare zgomot Incarcare rapida

Casti Bluetooth BMW, Wireless, Superior Quality Stereo, HD Audio, Pentru alergare si antrenamente, Negru Castile bluetooth BMW va ofera libertatea “wireless” pe care o doriti in timpul antrenamentelor. Sunet high quality Eliberati-va antrenamentele de cabluri in timp ce va energizati cu un sunet clar si inspirational. Castile BMW sunt ideale pentru alergare, intrucat va puteti bucura de pana la 5 ore de muzica sau de convorbiri. Tranzitia dintre ascultarea muzicii la efectuarea sau primirea apelurilor este usoara.

Casti wireless sport Lenovo SH1

Casti wireless sport Lenovo SH1
  • Tip In ear
    Functii Control volum Fara fir HD voice

Specificatii: - Va veti simti confortabil purtand aceste casti, deoarece sunt ergonomice si usoare. Bateria de mare capacitate a acestui casti suporta un timp de asteptare lung. - Este placut sa aveti o transmisie stabila si cu latenta redusa, precum si un efect de mega-bass si sunet surround datorita cipului compatibil Bluetooth5.0 si tehnologiei de reducere dubla a zgomotului din aceasta casca. - Este construit din material ABS. - Lungimea cablului acestei casti este de 80 cm.

Casti bluetooth pentru alergare Vaxiuja

Casti bluetooth pentru alergare Vaxiuja

Grozav daca nu suporti castile S-ar odihni in afara urechilor, in loc sa se afle in canalul urechii. Designul ergonomic al acestei casti atunci cand sunteti pe banda de alergare, ramane in pozitie mult mai bine decat castile. Purtarea acestora cu ochelari este inca confortabila. Nu ar obtine urechi ca la casti Extrem de usor si compact Castile sunt suficient de usoare incat nici macar nu le observi cand mergi la alergat cu ele, ceea ce face mai usor sa treci cu muzica amestecata. Utilizati aceste casti pentru impachetarea spatelui si in sala. Le pot pune cu usurinta in buzunar.

Cele mai bune căști pentru alergare nu se vor clinti în timpul antrenamentelor grele și vor suna fantastic.

Pentru început, au nevoie de o calitate audio stelară. De asemenea, trebuie să fie în siguranță, astfel încât să nu le pierzi sau să fie nevoit să le ajustezi în continuare atunci când ar trebui să te concentrezi să treci prin această ultimă întindere. Și, deoarece ești serios să faci un antrenament adecvat, ei trebuie să aibă suficientă rezistență la apă pentru a-ți face față transpirației.

Nu vrei să fii distras de o muzică care sună groaznic atunci când te afli la un kilometru de un traseu de maraton. În același timp, ar trebui să aveți în continuare capacitatea de a accepta sau de a respinge apeluri importante și de a vă controla muzica fără a fi nevoit să vă încurcați cu telefonul (sau cu ceasul inteligent compatibil LTE.

Te-ar putea interesa