Cele mai bune căști pentru alergare

Cele mai bune căști pentru alergare

Scris de Adrian Popescu -

Cele mai bune căști pentru alergare nu se vor clinti în timpul antrenamentelor grele și vor suna fantastic.

Pentru început, au nevoie de o calitate audio stelară. De asemenea, trebuie să fie în siguranță, astfel încât să nu le pierzi sau să fie nevoit să le ajustezi în continuare atunci când ar trebui să te concentrezi să treci prin această ultimă întindere. Și, deoarece ești serios să faci un antrenament adecvat, ei trebuie să aibă suficientă rezistență la apă pentru a-ți face față transpirației.

Nu vrei să fii distras de o muzică care sună groaznic atunci când te afli la un kilometru de un traseu de maraton. În același timp, ar trebui să aveți în continuare capacitatea de a accepta sau de a respinge apeluri importante și de a vă controla muzica fără a fi nevoit să vă încurcați cu telefonul (sau cu ceasul inteligent compatibil LTE.

Recomandarile noastre

Cum să alegi cele mai bune căști de alergare pentru tine

Durata de viață a bateriei, gradul de conștientizare și comenzile on-ear sunt trei factori cheie în alegerea celor mai bune căști de alergare pentru tine. Bateria trebuie să vă ajute să treacă prin cel puțin o rulare înainte de a fi necesar să vă reîncărcați – în mod ideal câteva – ceea ce înseamnă că cei obișnuiți cu perioade mai scurte ar trebui să caute căști capabile să dureze cinci ore sau mai mult cu o singură încărcare. Cei care își pot petrece toată dimineața alergând trebuie să găsească căști capabile de 10 ore sau mai mult.

Alergi pe șosea, în parc sau pe bandă de alergare?

Dacă alergi afară, ar putea dori să iei în considerare căștile cu conducție osoasă care nu stau în canalul urechii. Calitatea sunetului nu este la fel de bună, dar puteți auzi potențiale pericole în jurul tău.

Un număr de căști de rulare au comenzi pe ureche. Dacă aveți nevoie de acestea sau nu, depinde de preferințele personale, dar sunt importante dacă nu vă place să scoateți telefonul pentru a sări peste melodii sau pentru a schimba setările.

Desigur, confortul și potrivirea sunt de asemenea extrem de importante. Dar, puteți presupune că toate opțiunile de pe această listă vor rămâne la locul lor - chiar dacă credem că unele sunt mai confortabile și mai sigure decât altele.

Ce tip de căști sunt cele mai bune pentru alergat?

Dacă alergați într-un loc aglomerat, căștile cu conducție osoasă care vă lasă canalele urechii deschise vă vor asigura că puteți auzi pietonii și traficul în jurul vostru, în timp ce căștile cu „aripioare” moi din silicon vor bloca mai mult sunet, rămânând ferm pe loc în timp ce alergați. .

Căștile cad când alergați?

Da, multe căști on-ear se vor desprinde, așa că veți avea nevoie de o pereche special concepută pentru sport. Când faci jogging cu căști, acestea ar trebui să fie rezistente la transpirație, astfel încât să nu devină alunecoase, cu o bandă elastică pentru a le ține pe loc. Alternativ, verificați o pereche de căști pentru alergare special concepute sau o cască cu conducție osoasă.

Te-ar putea interesa