Cele mai bune docking stations

Adrian Popescu -

Alegerile noastre


Extensie garantie 3 ani


Adaptor Gembird DVI-I - VGA


Cablu convertor USB la PS2 (tastatura + mouse)


Adaptor Gembird SATA - IDE bidirectional


Cablu prelungitor USB 2.0, 1.8 m


Cablu prelungitor USB 2.0, 3 m, Premium


Adaptor USB la IDE/SATA


Cablu alimentare PC-186-VDE, 1.8m (bulk)


Cablu USB 3.0 AM la Micro BM, 1.8m


Cablu Alimentare Gembird SATA, 15 cm


Tip conector : bracket montare HDD/SSD 2.5inch - 3.5inch

Cele mai bune stații de andocare pentru laptop pot face utilizarea laptopului mult mai confortabilă și convenabilă. Acestea pot extinde instantaneu funcționalitatea laptopului dvs., adăugând mai multe porturi și permițându-vă să conectați monitoare externe - totul în timp ce încărcați laptopul.

Stațiile de andocare pot fi deosebit de utile pentru lucrătorii de la distanță și pentru oricine a descoperit acum că lucrează de acasă mult mai mult. Aceste periferice la îndemână, cum ar fi stațiile de andocare USB-C, vă pot transforma efectiv laptopul într-un înlocuitor de desktop plin de caracteristici.

Laptopurile subțiri și ușoare, cum ar fi MacBook-ul, vin adesea cu o selecție limitată de porturi, așa că aceste stații de andocare sunt o soluție ideală dacă te chinui să conectați dispozitive USB suplimentare. Acesta este motivul pentru care am inclus câteva dintre cele mai bune stații de andocare MacBook în rezumatul nostru.

Cu acest ghid, ne vom scufunda în toate cele mai bune stații de andocare pentru laptop, comparând totul, de la putere și stil, la cost și conectivitate, pentru a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a rămâne productiv și pentru a vă transforma laptopul de încredere într-o mașină de lucru cu funcții complete.

Te-ar putea interesa