Cele mai bune huse Google Pixel 6 Pro

Adrian Popescu -

Cel mai buna husa Google Pixel 6 Pro este aceasta husa Premium Antisoc model Carbon si este cea mai buna alegere pe care o poti face.

Cele mai bune huse Google Pixel 6 Pro

Alegerile noastre

Husa Premium Antisoc model Carbon , compatibila cu Google Pixel

Husa Premium Antisoc model Carbon , compatibila cu Google Pixel
  • Functii Rezistent la socuri
    Material Silicon
    Culoare Negru
       Husa este realizata din silicon de calitate cu suprafata mata granulata, foarte flexibil, intarit cu fibra de carbon atat la interior cat si la exterior. Materialul este moale, flexibil si se potriveste perfect pe telefonul dumneavoastra pentru a-i asigura o buna protectie.     Ofera protectie excelenta impotriva amprentelor, socurilor sau zgarieturilor, dar si un aspect placut telefonului.     Gelul este rezistent la uzura si ajuta la amortizarea socurilor mecanice.

Husa telefon, Silicon, Compatibil cu Google Pixel 6 Pro, Negru

Husa telefon, Silicon, Compatibil cu Google Pixel 6 Pro, Negru
  • Functii Rezistent la socuri
    Material Silicon
    Culoare Negru
Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.   Descriere 1. 100% nou-nout si potrivire perfecta, 2. Fabricat din material siliconic de inalta calitate 3. Design de moda, usor de pus si de scos. 4. Se potriveste perfect formei. 5. Durabil si lavabil. 6. Protejati-va mobilul de praf, zgarieturi si lovituri. 7. Protejati-va investitia valoroasa de zgarieturi si deteriorari. 8.Permite acces usor la toate butoanele, comenzile si porturile.

Husa pentru Google Pixel 6 Pro, Silicon, Verde, 55879.172

Husa pentru Google Pixel 6 Pro, Silicon, Verde, 55879.172
  • Functii Rezistent la zgarieturi
    Material Silicon
    Culoare Verde
Detalii Compatibilitate: Compatibila cu Google Pixel 6 ProAtingere moale: Materialul moale si flexibil ofera o acoperire atractiva, in timp ce se simte neted la atingerePotrivire perfecta: Conceputa pentru a se potrivi perfect, cu decupaje precise pentru acces usor la toate butoanele, porturile si aparatul fotoProtectie: Cauciucul TPU care absoarbe socuri ofera telefonului amortizare impotriva socurilor, caderilor, zgarieturilor si loviturilor.

Husa gel TPU Fixed pentru Google Pixel 6 Pro, Transparent

Husa gel TPU Fixed pentru Google Pixel 6 Pro, Transparent
  • Functii Rezistent la zgarieturi
    Material Poliuretan termoplastic
    Culoare Transparent
Carcasa Ghe FIXED este o protectie simpla, dar eficienta pentru smartphone-ul dumnevoastra. Aceasta este fabricata din material TPU, care protejeaza dispozitivul impotriva zgarieturilor, prafului si posibilelor cazaturi. Designul 100% transparent face telefonul sa iasa in evidenta. Carcasa este creata exact pe masura telefonului, accesul la comenzi, conectori, iar camera ramane accesibila. Marginile carcasei ies usor dincolo de ecran si, astfel, il protejeaza de zgarieturi, insa pentru o protectie maxima a telefonului, se recomanda atasarea unei folii pe ecran.

Husa Spate Spigen Tough Armor Compatibila Cu Google Pixel 6 Pro

Husa Spate Spigen Tough Armor Compatibila Cu Google Pixel 6 Pro
  • Material Policarbonat
    Culoare Negru
Carcasa Tough Armor de la Spigen este noua husa a companiei. Constructia sa din doua parti este realizata din termoplastic rezistent la abraziune si un cadru de armare din policarbonat. In interiorul husei exista o umplutura sub forma de spuma tehnologica, care ofera un strat suplimentar de protectie impotriva impactului sau caderii dispozitivului. Carcasa cu picior va permite sa urmariti cu usurinta ceea ce se intampla pe afisajul telefonului fara a fi nevoie sa il tineti. Carcasa este perfect montata si nu limiteaza posibilitatea de incarcare wireless.

Husa de silicon pentru Google Pixel 6 Pro este un accesoriu important pentru a-ți proteja telefonul de zgârieturi, căderi sau alte daune. Acest material este flexibil, rezistent și oferă o aderență bună, făcând-o o alegere populară pentru protecția telefonului.

Husa de silicon pentru Google Pixel 6 Pro este disponibilă într-o gamă largă de culori și modele, astfel încât să poți alege una care să se potrivească stilului tău și personalității. De asemenea, acest material este ușor de curățat și poate fi înlocuit rapid și ușor, astfel încât să poți schimba design-ul telefonului tău ori de câte ori dorești.

Husa de silicon pentru Google Pixel 6 Pro oferă o protecție bună împotriva zgârieturilor și căderilor, astfel încât să nu trebuiască să îți faci griji pentru starea telefonului tău în cazul unei căderi accidentale. De asemenea, acest material este rezistent la uzură și abraziune, astfel încât să poată rezista la utilizarea zilnică.

În concluzie, husa de silicon pentru Google Pixel 6 Pro este un accesoriu important pentru a-ți proteja telefonul de zgârieturi, căderi sau alte daune. Este disponibil într-o gamă largă de culori și modele, astfel încât să poți alege una care să se potrivească stilului și personalității tale. Acest material este rezistent și ușor de curățat, astfel încât să poți avea un telefon protejat întotdeauna.

Ce se înțelege prin husă pentru telefon?

Husele, care sunt concepute pentru a se atașa, susține sau susține în alt mod un smartphone, sunt accesorii populare. Măsurile carcasei se bazează pe afișajul inchi (de exemplu, afișajul de 5 inchi). Există diferite tipuri: huse și mâneci.

Te-ar putea interesa