Cele mai bune încărcătoare wireless

Adrian Popescu -

Alegerile noastre


Extensie garantie 3 ani


Adaptor Gembird DVI-I - VGA


Cablu convertor USB la PS2 (tastatura + mouse)


Adaptor Gembird SATA - IDE bidirectional


Cablu prelungitor USB 2.0, 1.8 m


Cablu prelungitor USB 2.0, 3 m, Premium


Adaptor USB la IDE/SATA


Cablu alimentare PC-186-VDE, 1.8m (bulk)


Cablu USB 3.0 AM la Micro BM, 1.8m


Cablu Alimentare Gembird SATA, 15 cm


Tip conector : bracket montare HDD/SSD 2.5inch - 3.5inch

Cu o mulțime de opțiuni disponibile, este important să căutați cele mai bune încărcătoare wireless. Acestea includ acele dispozitive care folosesc standardul Qi, deoarece este compatibil cu orice iPhone modern, precum și telefoanele Samsung, Google Pixel 6, OnePlus 9 Pro și toate celelalte smartphone-uri majore care acceptă încărcarea fără fir.

Aceasta este partea ușoară, cu cea mai dificilă parte, acela de a afla care este ideal pentru tine. Încărcătoarele wireless oferă diferite modele, specificații de livrare a energiei, precum și prețuri, așa că trebuie să găsiți ceea ce se potrivește nevoilor dvs. Din fericire, am testat cele mai bune produse de acolo, astfel încât să cunoaștem avantajele și dezavantajele fiecăruia și suntem aici pentru a ne oferi recomandările.

În mod enervant, niciun telefon capabil de încărcare Qi nu vine cu un încărcător wireless de la prima parte, chiar dacă multe companii de telefonie își fac propriile, așa că va trebui să cumpărați unul separat.

Majoritatea încărcătoarelor fără fir nu vă vor reîncărca telefonul la fel de repede ca încărcătoarele cu fir, dar sunt o modalitate excelentă de a economisi dezordinea de cabluri dezordonate sau dacă pur și simplu nu doriți să continuați să conectați telefonul. Un mic suport de încărcare este si mai elegant.

Înainte de a cumpăra un încărcător fără fir, verificați că telefonul dvs. folosește de fapt încărcarea fără fir. Unele telefoane mai vechi nu, în special cele cu spate metalic.

Te-ar putea interesa