Cele mai bune încărcătoare wireless

Cele mai bune încărcătoare wireless

Scris de Adrian Popescu -

Cu o mulțime de opțiuni disponibile, este important să căutați cele mai bune încărcătoare wireless. Acestea includ acele dispozitive care folosesc standardul Qi, deoarece este compatibil cu orice iPhone modern, precum și telefoanele Samsung, Google Pixel 6, OnePlus 9 Pro și toate celelalte smartphone-uri majore care acceptă încărcarea fără fir.

Aceasta este partea ușoară, cu cea mai dificilă parte, acela de a afla care este ideal pentru tine. Încărcătoarele wireless oferă diferite modele, specificații de livrare a energiei, precum și prețuri, așa că trebuie să găsiți ceea ce se potrivește nevoilor dvs. Din fericire, am testat cele mai bune produse de acolo, astfel încât să cunoaștem avantajele și dezavantajele fiecăruia și suntem aici pentru a ne oferi recomandările.

În mod enervant, niciun telefon capabil de încărcare Qi nu vine cu un încărcător wireless de la prima parte, chiar dacă multe companii de telefonie își fac propriile, așa că va trebui să cumpărați unul separat.

Majoritatea încărcătoarelor fără fir nu vă vor reîncărca telefonul la fel de repede ca încărcătoarele cu fir, dar sunt o modalitate excelentă de a economisi dezordinea de cabluri dezordonate sau dacă pur și simplu nu doriți să continuați să conectați telefonul. Un mic suport de încărcare este si mai elegant.

Înainte de a cumpăra un încărcător fără fir, verificați că telefonul dvs. folosește de fapt încărcarea fără fir. Unele telefoane mai vechi nu, în special cele cu spate metalic.

Recomandarile noastre

Cum aleg un încărcător wireless?

Deși alegerea unui încărcător wireless este destul de simplă la inimă, iată o privire asupra modului de a face acest lucru în mod corespunzător.

Verificați dacă smartphone-ul dvs. poate fi încărcat fără fir. Nu toate smartphone-urile acceptă încărcarea fără fir, așa că este important să confirmați că a dvs. acceptă.

Căutați un încărcător fără fir care acceptă standardul de încărcare Qi pentru eficiență și compatibilitate maxime.

Verificați puterea de putere. Diferitele smartphone-uri folosesc diferite puteri. Deși nu toate vor accepta până la 10W pentru încărcare rapidă, este logic să cumpărați un încărcător wireless care oferă încărcare de 10W, astfel încât să fie protejat pentru viitor.

Priviți cum se conectează încărcătorul wireless la o sursă de alimentare. Vine cu un adaptor de perete sau folosește microUSB sau USB-C pentru a lua curent? Este important să luați în considerare modul în care intenționați să îl conectați la priză.

Te-ar putea interesa