Cele mai bune monitoare portabile

Adrian Popescu -

Dacă aveți puțin spațiu, dar aveți nevoie de ecrane suplimentare, ar putea merita să vă gândiți să investiți într-un monitor portabil. Există unele foarte bune în jur și nu trebuie să coste o sumă enormă de bani.

Pentru cei care au fluxuri de lucru complicate atunci când desfășoară activități de productivitate sau design grafic, un ecran suplimentar poate ajuta cu adevărat să-l organizeze. Puteți păstra toate aplicațiile și filele vizibile în același timp și nu trebuie să derulați pentru a găsi la ce lucrați. Și sunt incredibil de ușor de configurat, deoarece majoritatea monitoarelor portabile se conectează folosind un singur cablu USB. Ele vin și în câteva rezoluții și dimensiuni diferite, așa că indiferent de nevoile dvs., veți găsi ceva care funcționează, chiar dacă doriți unul care să se înfrunte cap în cap cu cele mai bune monitoare 4K.

Aceste afișaje sunt mult mai subțiri și mai ușoare decât monitoarele de computer tradiționale. Și, pentru că sunt mult mai portabile, unele pot fi chiar atașate direct pe spatele laptopului pentru a se deschide când aveți nevoie de ele.

Pentru a restrânge lista de monitoare portabile, le-am comparat în numeroase aspecte, cum ar fi dimensiunea, greutatea, tipul de afișaj (1080p sau 4K) și opțiunile de conectivitate (USB-C, USB-A, VGA, micro HDMI etc.). Am analizat, de asemenea, latența, designul și standul lor și am verificat funcționalitatea ecranului tactil, printre alte caracteristici.

Indiferent pentru ce ai nevoie de un al doilea ecran, am adunat aici alegerile noastre de top pentru a te ajuta să-l găsești pe cel mai potrivit pentru tine. Și, dacă sunteți în căutarea unei soluții mai tradiționale, consultați cele mai bune oferte de monitoare pentru a găsi cele mai bune prețuri.

Te-ar putea interesa