Cele mai bune soundbar-uri

Cele mai bune soundbar-uri

Scris de Adrian Popescu -

Cele mai bune soundbar-uri sunt excelente pentru cei care au investit în televizoare cu ecran mare și-au dat seama că difuzoarele TV pur și simplu nu oferă același nivel de imersiune, din punct de vedere audio, ca și imaginile. Aceste difuzoare au crescut masiv în popularitate în ultimii ani, mai ales pentru că nu ocupă atât de mult spațiu ca un sistem de difuzoare din trei până la șapte piese. În plus, în timpul crizei legate de costul vieții, un soundbar poate fi mult mai ieftin decât un set complet nou!

Chiar și cele mai bune televizoare vă oferi performanțe audio mai bune cu un soundbar.

Recomandarile noastre


Soundbar inteligent. Sunet cinematografic.   Acest soundbar aduce o nouă dimensiune a sunetului indiferent ce vizionezi sau ce asculţi. 2.1 canalele oferă coloane sonore mai bogate, efecte mai puternice şi dialog mai clar. Subwooferul wireless adaugă impact fiecărei explozii şi fiecărui ritm.     Dolby Atmos. Intensifică emoţia.   Intensifică dramatismul indiferent ce vizionezi. Acest soundbar compatibil cu Dolby Atmos reproduce profunzimea, precum şi înălţimea, creând un sunet surround tridimensional virtual care se propagă deasupra şi în jurul tău.     Play-Fi.


  Soundbar inteligent. Sunet impresionant.   Acest soundbar aduce 360 W de putere pură indiferent ce vizionezi sau ce asculţi. 3.1.2 canalele umplu orice încăpere cu coloane sonore fascinante, efecte răsunătoare şi dialog extrem de clar. Subwooferul wireless adaugă impact fiecărei explozii şi fiecărui ritm.     Dolby Atmos. Intensifică emoţia.   Intensifică dramatismul indiferent ce vizionezi. Difuzoarele orientate în sus ale acestui soundbar îţi oferă experienţa Dolby Atmos completă. Filmele şi serialele preferate vor suna incredibil de realist, sunetul propagându-se deasupra şi în jurul tău.       Play-Fi.


2 canale. Difuzoare pentru toată gama de frecvenţe   Trosnetul făcut de foc. Urletul mulţimii. Cele două canale introduc niveluri noi de sunet pentru filmele şi emisiunile tale preferate, iar radiatoarele pasive intensifică basul.   Asistent Google integrat. Comandă vocală AI   Cu Asistentul Google integrat, îi poţi cere acestui soundbar să obţină cele mai recente ştiri, să îţi găsească emisiunea preferată sau chiar să verifice în ce alte filme a mai jucat un anumit actor! De asemenea, îi poţi solicita Asistentului Google să controleze dispozitivele inteligente de acasă, compatibile cu Asistentul Google.


Soundbar inteligent cu Asistent Google   Creste cu un nivel sunetul televizorului cu soundbarul inteligent cu care poti vorbi. Recunoasterea vocala pe distanta mare inseamna ca poti solicita Asistentului Google de pe soundbar sa-ti ofere cele mai recente stiri sau sa gaseasca emisiunea ta preferata oriunde te-ai afla in camera.   2 canale. Difuzoare pentru toata gama de frecvente   Trosnetul facut de foc. Urletul multimii. Cele doua canale introduc niveluri noi de sunet pentru filmele si emisiunile tale preferate. Subwooferul wireless compact iti ofera un bas pe gustul tau. Exploziile vor bubui, iar muzica va avea un sunet plin.


Soundbar inteligent. Experienţă cinematografică impresionată.   Acest soundbar aduce 300 W de sunet bogat indiferent ce vizionezi sau ce asculţi. 3.1 canalele umplu orice încăpere cu coloane sonore fascinante, efecte răsunătoare şi dialog extrem de clar. Subwooferul wireless adaugă impact fiecărei explozii şi fiecărui ritm.     Dolby Atmos. Intensifică emoţia.   Intensifică dramatismul indiferent ce vizionezi. Acest soundbar compatibil cu Dolby Atmos reproduce profunzimea, precum şi înălţimea, creând un sunet surround tridimensional virtual care se propagă deasupra şi în jurul tău.     Play-Fi.


Dolby Audio. Fii în centrul acţiunii   Pătrunde în atmosfera filmelor şi serialelor preferate. Acest soundbar cu subwoofer wireless acceptă formatul Dolby Digital pentru o experienţă mai extinsă şi mai captivantă. Vocile vor fi mai clare. Efectele vor fi mai impresionante.     2.1 canale. Subwoofer wireless pentru bas mai profund.   Tunetul exploziilor. Urletul mulţimii. 2.1 canalele asigură un sunet mai bogat, mai profund şi mai clar pentru filmele şi serialele preferate. Subwooferul wireless compact oferă bas puternic.   Design ultrasubţire. Se potriveşte sub aproape orice televizor.


Obține un sunet mai puternic   Conectează kitul de difuzoare posterioare la o bară de sunet SK10Y sau SK9Y pentru o adevărată experiență de sunet surround a sistemului home theater, asemănătoare cu cea de la cinema. Captează sunetul din întreaga imagine Extindere a sunetului surround Barele de sunet LG aduc în cameră un sunet captivant, imersiv și de tip virtual surround. Dar, în cazul unor modele selectate se poate face, de asemenea, un upgrade pentru un adevărat sunet surround prin intermediul acestor difuzoare suplimentare cu canal posterior (bara de sunet este vândută separat).


Banda de frecventa 180 Hz - 20 KHz Interfata 1x USB 3.0 Compatibilitate - Monitoare Dell: U2421E, P2721Q, P3221D, P3421W, U2722D, U2722DE, U2422H, U2422HE, P2222H, P2422HE, P2722H, P2722HE Sistem de prindere de tip magnet Dimensiune 29.8 cm x 1.8 cm x 2.4 cm Greutate 114 g


Ambalaj original desigilat. Produs testat in showroom. Prezinta usoare urme de folosire.

Merită un soundbar?

Absolut. Chiar dacă nu te consideri un cinefil îndrăgit, cele mai bune soundbar-uri fac o diferență în experiența ta de vizionare la televizor, difuzoarele TV încorporate pur și simplu nu fac dreptate filmelor, emisiunilor TV și jocurilor tale preferate.

Cât ar trebui să cheltuiesc pe o bară de sunet?

Chiar depinde de ceea ce cauți. Dacă doriți cea mai bună tehnologie de sunet pe care o are de oferit, s-ar putea să vă uitați la prețuri ridicate dar cu toate acestea, pe piață există o mulțime de soundbar-uri fantastice la buget. Rețineți că, în general, obțineți ceea ce plătiți, iar aceste modele cu buget probabil nu vor veni cu funcții premium precum Dolby Atmos, difuzoare spate incluse și suport audio de înaltă rezoluție.

Unde ar trebui să pun un soundbar?

În general, aveți două opțiuni când vine vorba de plasarea barei de sunet: montarea pe perete sau așezarea sub televizor pe dulapul TV. Dacă bara de sunet este destul de înaltă, montarea pe perete poate fi cea mai bună opțiune, deoarece ar putea ascunde receptorul IR de pe televizor, făcând telecomanda inutilă.

Te-ar putea interesa