Cele mai bune telefoane Android 2022: ce mobil alimentat de Google ar trebui să cumpărați?

Adrian Popescu -

Alegerile noastre


Extensie garantie 3 ani


Adaptor Gembird DVI-I - VGA


Cablu convertor USB la PS2 (tastatura + mouse)


Adaptor Gembird SATA - IDE bidirectional


Cablu prelungitor USB 2.0, 1.8 m


Cablu prelungitor USB 2.0, 3 m, Premium


Adaptor USB la IDE/SATA


Cablu alimentare PC-186-VDE, 1.8m (bulk)


Cablu USB 3.0 AM la Micro BM, 1.8m


Cablu Alimentare Gembird SATA, 15 cm


Tip conector : bracket montare HDD/SSD 2.5inch - 3.5inch

Cum să alegi cel mai bun telefon Android pentru tine

Dimensiunea și rezoluția ecranului, durata de viață a bateriei, puterea, performanța camerei și prețul tind să fie principalele lucruri de luat în considerare atunci când căutați unul dintre cele mai bune telefoane Android. Modelele de top vor excela în majoritatea sau în toate domeniile - dar adesea la un preț ridicat.

Și când vine vorba de ecran, mai mare nu este întotdeauna mai bine. Dacă aveți mâini mici sau doriți să folosiți telefonul cu o singură mână, atunci vă recomandăm să vă gândiți la ceva mai compact.

Cum am testat

Fiecare telefon din această listă a fost supus unei examinări riguroase în care am testat fiecare aspect al acestuia. Acest lucru ne permite să spunem cu încredere care telefoane Android sunt cele mai bune și cum se compară între ele.

Care marcă de telefon Android este cea mai bună?

Niciun brand de telefoane Android nu este cu siguranță cel mai bun, dar produsele emblematice ale Samsung tind să fie printre cele mai bune telefoane Android. Totuși, OnePlus, Xiaomi, Oppo și alții scot adesea și telefoane grozave.

Este Android sau iOS mai bun?

Alegerea între Android și iOS este o chestiune de preferință personală. Cu Android obții o selecție mult mai largă de telefoane și mărci, așa că poate fi mai ușor să găsești un telefon cu caracteristicile (și la un preț) de care ești mulțumit. Cu iOS, beneficiați de o experiență mai consistentă pe toate telefoanele, iar iPhone-urile funcționează bine cu celelalte produse și servicii Apple.

Te-ar putea interesa