Access point

Adrian Popescu -

Alegerile noastre

Range Extender Wireless Tenda A9, N 300 Mbps

Range Extender Wireless Tenda A9, N 300 Mbps

Range Extender Wireless Tenda A9, N 300 Mbps      A9 este un dispozitiv de extindere universala wireless N300, special conceput pentru a extinde acoperirea Wi-Fi existenta si pentru a imbunatati puterea semnalului. A9 este o alegere ideala pentru eliminarea zonelor moarte Wi-Fi si optimizarea retelei. Semnal puternic si acoperire larga cu 2 antene externe de 3 dBi, A9 poate furniza semnal puternic si extinde acoperirea Wi-Fi la mai mult de 200m patrati.

Bridge/Range Extender MERCUSYS MW300RE

Bridge/Range Extender MERCUSYS MW300RE

Bridge/Range Extender MERCUSYS MW300REFondat in anul 2001, Mercusys ofera utilizatorilor dispozitivele de retea esentiale care sa ii ajute sa ramana conectati, indiferent de situatie. Gama variata de dispozitive Mercusys, de la echipamente cu tehnologie mesh, routere Wi-Fi, adaptoare Wi-Fi, adaptoare powerline, range extendere si pana la switchuri SOHO, ajuta utilizatorii sa profite de puterea si avantajele conexiunilor la Internet.

Investiția într-un punct de acces wireless sau WAP poate schimba jocul pentru biroul dvs. de acasă sau pentru afacerea dvs. mică, deoarece acest lucru vă va asigura că aveți o conexiune Wi-Fi robustă oriunde ați avea nevoie de una.

Chiar și cu unul dintre cele mai bune routere wireless de pe piață, este posibil să găsiți în continuare zone moarte de internet în jurul casei sau al afacerii mici, mai ales dacă este o proprietate mai mare. În același timp, este posibil să aveți mai multe dispozitive care luptă pentru lățimea de bandă pentru a rămâne conectate în toată casa sau afacerea dvs. mică. Acesta este locul în care un punct de acces wireless poate fi util, deoarece adăugarea unui astfel de dispozitiv poate oferi acces puternic la internet pentru toate smartphone-urile, tabletele, computerele, dispozitivele de acasă inteligente și multe altele.

Dacă doriți să oferiți puțin ajutor rețelei dvs. existente în gestionarea tuturor acestor dispozitive, adăugarea unui WAP vă poate permite să vă actualizați conectivitatea și experiența generală la internet fără a fi nevoie să vă apelați ISP-ul. Aici veți găsi alegerile noastre de top pentru cele mai bune WAP-uri sau puncte de acces wireless alături de instrumentul nostru de comparare a prețurilor pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune prețuri.

Ce este un WAP?
Un punct de acces wireless (WAP) poate fi o soluție excelentă dacă semnalul Wi-Fi de la router nu acoperă întreaga casă sau birou.

Așa cum este adesea cazul, semnalul Wi-Fi al unui router poate să nu acopere întreaga proprietate și veți avea puncte moarte pe măsură ce vă îndepărtați de router. Din fericire, un WAP le poate aborda prin creșterea în continuare a semnalului unui router.

În același timp, această creștere a conectivității vă poate permite să conectați mai multe dispozitive la rețeaua dvs. Wi-Fi, ceea ce poate fi util mai ales dacă aveți o mulțime de casă inteligentă sau dispozitive conectate în casă sau birou.

Te-ar putea interesa