Cele mai bune boxe wireless

Adrian Popescu -

Alegerile noastre


300 W de bas bogat și puternic de la un difuzor de 180 mm Radiator pasiv pentru un bas mai puternic fără zgomot de vânt Tehnologie Σ Magnetic Circuit pentru bas profund și clar și mai puține distorsiuni Conectivitate wireless pentru configurare ușoară Designul premium se potrivește cu sistemul nostru home theatre și cu bara de sunet   Divertisment de vis, cu basul uimitor   Oferind sistemului Home Theatre și barei de sunet un sunet de bas mai profund, subwooferul wireless SA-SW5 vă cufundă și mai mult în filme și muzică. Simțiți cât de real devine divertismentul cu un sunet de bas clar, puternic și sunete de frecvență joasă subtile.     Bas profund și exploziv   Cu un sunet de bas profund d

Cele mai bune difuzoare wireless nu au nevoie de un cablu sau orice fel de conexiune fizică pentru a oferi un sunet fantastic în casa ta.

Cu toate acestea, fac mai mult decât să sune fenomenal. Cele mai bune difuzoare wireless din acest ghid oferă și o mulțime de funcții suplimentare. Multe dintre ele au control vocal încorporat, ceea ce înseamnă că puteți folosi asistentul inteligent, indiferent dacă preferați Asistentul Google, Alexa sau Siri. De asemenea, au un meniu întreg de setări care vă permit să reglați experiența sonoră cu o aplicație.

Te-ar putea interesa