Cele mai bune boxe wireless

Cele mai bune boxe wireless

Scris de Adrian Popescu -

Cele mai bune difuzoare wireless nu au nevoie de un cablu sau orice fel de conexiune fizică pentru a oferi un sunet fantastic în casa ta.

Cu toate acestea, fac mai mult decât să sune fenomenal. Cele mai bune difuzoare wireless din acest ghid oferă și o mulțime de funcții suplimentare. Multe dintre ele au control vocal încorporat, ceea ce înseamnă că puteți folosi asistentul inteligent, indiferent dacă preferați Asistentul Google, Alexa sau Siri. De asemenea, au un meniu întreg de setări care vă permit să reglați experiența sonoră cu o aplicație.

Cuprins

Cele mai bune boxe wireless: recomandările noastre300 W de bas bogat și puternic de la un difuzor de 180 mm Radiator pasiv pentru un bas mai puternic fără zgomot de vânt Tehnologie Σ Magnetic Circuit pentru bas profund și clar și mai puține distorsiuni Conectivitate wireless pentru configurare ușoară Designul premium se potrivește cu sistemul nostru home theatre și cu bara de sunet   Divertisment de vis, cu basul uimitor   Oferind sistemului Home Theatre și barei de sunet un sunet de bas mai profund, subwooferul wireless SA-SW5 vă cufundă și mai mult în filme și muzică. Simțiți cât de real devine divertismentul cu un sunet de bas clar, puternic și sunete de frecvență joasă subtile.     Bas profund și exploziv   Cu un sunet de bas profund d

Cum să alegi cea mai bună boxă wireless pentru tine

Când vine vorba de alegerea unui difuzor nou pentru casa dvs., sunetul care umple încăperea este esențial, așa că căutați modele care au grile de 360 ​​de grade și difuzează sunetul din toate unghiurile.

Care sunt cele mai bune mărci de difuzoare fără fir de care să fii atent?


Depinde cu adevărat de ce fel de difuzor căutați.

Te-ar putea interesa