Cele mai bune boxe pentru PC si laptop

Adrian Popescu -
Cele mai bune boxe pentru PC si laptop

Alegerile noastre


300 W de bas bogat și puternic de la un difuzor de 180 mm Radiator pasiv pentru un bas mai puternic fără zgomot de vânt Tehnologie Σ Magnetic Circuit pentru bas profund și clar și mai puține distorsiuni Conectivitate wireless pentru configurare ușoară Designul premium se potrivește cu sistemul nostru home theatre și cu bara de sunet   Divertisment de vis, cu basul uimitor   Oferind sistemului Home Theatre și barei de sunet un sunet de bas mai profund, subwooferul wireless SA-SW5 vă cufundă și mai mult în filme și muzică. Simțiți cât de real devine divertismentul cu un sunet de bas clar, puternic și sunete de frecvență joasă subtile.     Bas profund și exploziv   Cu un sunet de bas profund d

Indiferent dacă utilizați un desktop sau un laptop, este întotdeauna un moment bun pentru a actualiza sistemul de sunet al computerului cu difuzoare pentru computer. Laptopurile vin de obicei cu un set mic de difuzoare care oferă o ieșire de sunet, dar nu este un sunet stereo bogat. Aceste difuzoare încorporate nu sunt ideale pentru a asculta muzică, a viziona videoclipuri sau pentru a juca jocuri, pot reda doar atât de tare și tind să lipsească serios în departamentul de bas.

Dacă doriți să ocoliți difuzorul laptopului și să vă duceți experiența audio la următorul nivel, ar trebui să vă gândiți să investiți în niște difuzoare externe. Nu vorbim de un sistem stereo major sau de nimic - chiar și un difuzor de desktop mic sau portabil poate scăpa.

Vestea bună este că piața este complet saturată de difuzoare pentru computer care oferă sunet de calitate. Chiar și difuzoarele bugetare sau mici pot crește calitatea sunetului într-o asemenea măsură încât veți fi șocat de calitatea proastă a difuzorului laptopului dvs. Există o multitudine de difuzoare pentru computer din care să alegeți și cu siguranță vă puteți asocia computerul cu un difuzor Bluetooth pentru a spori sunetul.

Cele mai bune difuzoare pentru computer sunt concepute pentru a aduce îmbunătățiri majore experienței de sunet a difuzoarelor încorporate din configurația PC-ului desktop sau a laptopului. Întrucât mulți dintre noi continuă să jongleze cu un hibrid de lucru care include timp în biroul de acasă, investiția într-o configurare mai bună pentru desktop poate ajuta la îmbunătățirea productivității și a experienței de lucru la domiciliu.

Dar nu este totul despre muncă, iar ce criterii definește „cel mai bun” pentru tine poate depinde de nevoile tale. De exemplu, jucătorii de pe computer ar putea dori ceva care să sporească atmosfera jocului lor favorit de împușcături la persoana întâi. Iubitorii de muzică pot avea nevoie de un sistem care să emită un sunet dinamic și bine echilibrat pentru a se bucura de fiecare detaliu al unei înregistrări. În același mod în care cele mai bune bare de sunet îmbunătățesc ieșirea audio de la difuzoarele TV încorporate, chiar și un set accesibil de difuzoare pentru desktop va depăși probabil difuzoarele mici și mici încorporate într-un laptop sau un ecran de monitor.

Cele mai bune difuzoare pentru PC îți dau viață jocurilor. Ele adaugă sunet de calitate cinematografică la tot ceea ce faci. Acum, s-ar putea să fii încântat de plăcerea auditivă pe care o primești de la una dintre cele mai bune căști de gaming și asta este perfect. Uneori, totuși, este plăcut să te eliberezi de un set de căști de gaming strâns și să scapi de grijile legate de durata de viață a bateriei și să te dai înapoi și să fii lovit în față cu sunete de puști cu laser extraterestre sau niște bătăi bolnave.

Te-ar putea interesa