Cele mai bune camere web

Cele mai bune camere web

Scris de Adrian Popescu -

Cele mai bune camere web pot servi pentru o varietate de scopuri, în ciuda faptului că toate partajează aceeași funcționalitate de difuzare a videoclipurilor în direct de pe computer sau laptop. În primul rând, mulți dintre noi încă lucrează de acasă sau au adoptat un stil hibrid de a face naveta la birou doar câteva zile pe săptămână, necesitându-vă să participați la teleconferințe de la distanță.

Platformele de streaming precum Twitch și YouTube au înregistrat, de asemenea, un boom în privința pandemiei de Covid-19, care este probabil să continue să crească. Unele dintre camerele web de pe această listă sunt specializate pentru a vă asigura că arătați cel mai bine atunci când transmiteți către o audiență în direct pe aceste platforme.

Toată lumea face teleconferințe și multe companii își regândesc complet pozițiile cu privire la lucrul de acasă. Încă vrei să arăți cel mai bine într-o întâlnire video, iar asta depășește să faci duș și să te îmbraci. Ceea ce ai nevoie cu adevărat este o cameră web decentă.

Dacă ai un laptop, ai deja o cameră web. Probabil că nu este una foarte buna, totuși. Lentilele mici, culorile distorsionate, expunerea incomodă și videoclipurile granulare de interior sunt doar câteva dintre problemele pe care le-ar putea întâlni cu camerele web ieftine, încorporate. O cameră web dedicată bună va rezolva aceste probleme și vă va oferi flexibilitatea de a o folosi oriunde doriți, fără a vă lupta cu laptopul. Este o investiție utilă dacă intenționați să petreceți mult timp apelând, înregistrând vloguri sau faceți orice altceva cu videoclipuri.

Dacă nu doriți să cumpărați o cameră web, există mai multe rute de urmat. Puteți folosi telefonul si folosind o aplicație va puteti păcăli computerul făcându-l să creadă că este o cameră web. Sau puteți merge în direcția totală opusă și conectați un DSLR scump sau o cameră fără oglindă la computer pentru a o folosi drept cameră web.

Cuprins

Cele mai bune camere web: recomandările noastre


Ce este o camera web

Camerele web permit utilizatorilor să capteze videoclipuri digitale și să le transmită imediat prin internet. Acestea pot fi folosite pentru chat-uri video și conferințe.


De unde știu ce camera web să aleg?

Uită-te la megapixeli. Rezoluția medie pentru videoclipurile standard ar trebui să fie de cel puțin 640 de pixeli pe 480 de pixeli. Pentru videoclipuri de înaltă definiție (HD), ar trebui să cumpărați o cameră web cu 1.600 de pixeli pe 1.200 de pixeli. Având mai mulți megapixeli înseamnă că camera web are mai multe șanse să ofere o calitate optimă a imaginii.


Tipuri de camere web

Demontați orice cameră web și veți ajunge cu aproape aceleași bucăți: un cip cu senzor de imagine, montat pe o placă de circuit, pândit în spatele unui obiectiv. Asta nu înseamnă că toate camerele web sunt exact aceleași sau că una este la fel de bună ca alta.


Ce fel de camera web să cumperi?

1080p este o rezoluție destul de standard pentru o cameră web decentă, dar dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți calitatea imaginii (sau să puteți decupa cadrul și să-l păstrați clar), doriți o cameră web 4K. Frecvența cadrelor afectează, de asemenea, cât de neted arată videoclipul dvs.

Te-ar putea interesa