Cele mai bune căști VR

Adrian Popescu -
Cele mai bune căști VR

Alegerile noastre

Set VR OCULUS Quest 2, Advanced All-In-One, 64GB, Alb

Set VR OCULUS Quest 2, Advanced All-In-One, 64GB, Alb
  • Device compatibil Desktop PC
    Conectivitate Wi-Fi
    Rezolutie imagine (px) 1832 x 1920
    Rata de refresh 60 Hz 72 Hz 90 Hz
    Senzori Camera video integrata Motion tracking
    Compatibilitate platforma Oculus
    Continut pachet 2 x Controlere 1 x Casca VR 1 x Convertor (adaptor alimentare) 1 x distantator facial
Realitatea virtuala tocmai a primit un upgrade!  Oculus Quest 2 vine cu noul procesor Qualcomm® Snapdragon™ XR2 (6Gb RAM) si cu o rezolutie marita - 1832 x 1920 pixeli pentru fiecare ochi. Esti gata sa te joci? Trebuie doar sa deschizi cutia si sa faci cateva setari. Fara PC! Fara cabluri! Fara limite!Controllerul Oculus Touch a fost si el imbunatatit, pentru o acuratete mai mare. Oculus Quest 2 este compatibil cu toate titlurile originale pentru Oculus.

Kit HTC VIVE Cosmos - VR System

Kit HTC VIVE Cosmos - VR System
  • Device compatibil Desktop PC
    Rezolutie imagine (px) 2880 x 1700
    Rata de refresh 90 Hz
    Senzori Giroscop IPD
    Continut pachet 1 x cablu USB 2 x Controller 1 x Vive Cosmos 1 x Cablu Display Port 1 x Cablu casca Vive Cosmos 1 x charger 1 x link BOX 4 x baterii AA 1 x Cod activare Viveport 1 x Laveta textil
Kit HTC VIVE Cosmos - VR System  VIVE Cosmos este conceput special PC-VR pentru prezent si viitor. Obtineti cea mai impresionanta rezolutie vizuala VIVE. Scufundati-va in realitatea virtuala prin configurare simplificata si urmarire interioara. Personalizati-va experientele printr-o gandire catre viitor.  Urmarirea rafinata din interior in exteriorExtindeti-va gama de miscare cu sase senzori de camera. Urmarire precisa in interior prin intermediul unui camp vizual larg (FOV) si suport 6DoF (6-degree-of-freedom).

Set VR Oculus Rift S pentru PC

Set VR Oculus Rift S pentru PC
  • Device compatibil Desktop PC
    Rezolutie imagine (px) 2560 x 1440
    Rata de refresh 80 Hz
    Compatibilitate platforma Oculus
    Continut pachet 2 x Baterie AA 1 x Set casti Oculus Rift S 2 x Controller tactil 1 x Cablu pentru casti 1 x Iesire video
Set VR Oculus Rift S pentru PC  Biblioteca de gaming VR de topCreeaza-ti drumul prin sute dintre cele mai bune jocuri si exclusivitati VR disponibile deja in magazinul Oculus, cu multe altele.  Optica imbunatatitaObiectivele de generatia urmatoare si un afisaj mai clar ofera culori luminoase, vii si efect redus de „screen-door”. Hardware-ul avansat functioneaza cu inovatiile software-ului Oculus pentru a oferi un joc neted pe o gama larga de PC-uri.  Design ergonomicMultumita unei benzi halo reproiectate cu viteza in minte.

HTC VIVE PRO Full Kit

HTC VIVE PRO Full Kit
  • Device compatibil Desktop PC
    Conectivitate Bluetooth
    Rezolutie imagine (px) 2880 x 1600
    Rata de refresh 90 Hz
    Senzori Senzor de proximitate Giroscop Motion tracking Accelerometru IPD
    Continut pachet 1 x Carpa de curatare 1 x Cablu USB 3.0 2 x kit montaj 2 x Adaptor de alimentare 1 x Cablu Display Port 1 x Linkbox 2 x Statii de baza 2 x Incarcatoare 2 x Controllere 1 x Adaptor alimentare linkbox 1 x Pad montare link box 1 x Casca cu cablu 2 x Capac pentru orificiu casca 2 x Cablu Micro-USB
HTC VIVE PRO Full Kit Bine ati venit la urmatoarea generatie de VR. Echipat cu statia de baza SteamVR 2.0, VIVE Pro ofera imersie la un alt nivel, cu o urmarire imbunatatita - ideal pentru crearea de experiente cu mai multi jucatori fara a va intrerupe. Traverseaza realitatiVIVE Pro ofera o imersie exacta: urmarirea precisa a vietii, culorile ultra-vibrante si sunetele uber-realiste creeaza o lume in care esti transportat in cateva secunde. Cu afisarea de cea mai buna calitate a oricarui seturi de casti VR, VIVE Pro da viata oricaror realitati.

Cele mai bune căști VR sunt capabile să ofere fiecărui jucător o experiență de joc complet captivantă. Dar, din cauza amplorii câte sunt în prezent pe piață, este dificil să descifrați diferențele dintre selecție, mai ales dacă sunteți un cumpărător VR pentru prima dată. Cu toate acestea, indiferent de preferințele și bugetul dvs., există, fără îndoială, o opțiune pentru a vă scufunda în lumea în expansiune a jocurilor VR.

Cele mai bune căști VR sunt cea mai bună modalitate de a vă duce experiența de joc cu un pas mai departe și, având în vedere natura rapidă a jocurilor VR, există întotdeauna următorul lucru important de experimentat. În plus, există o mare încurajare să aveți un computer de gaming de ultimă generație care să vă susțină configurația VR, dar odată cu lansarea PSVR 2 la orizont, jucătorilor de pe consolă li se oferă, de asemenea, șanse egale de a experimenta acest nou simț al jocului.

Te-ar putea interesa