Digital Video Recorder (DVR)

Adrian Popescu -

Alegerile noastre


Extensie garantie 3 ani


Adaptor Gembird DVI-I - VGA


Cablu convertor USB la PS2 (tastatura + mouse)


Adaptor Gembird SATA - IDE bidirectional


Cablu prelungitor USB 2.0, 1.8 m


Cablu prelungitor USB 2.0, 3 m, Premium


Adaptor USB la IDE/SATA


Cablu alimentare PC-186-VDE, 1.8m (bulk)


Cablu USB 3.0 AM la Micro BM, 1.8m


Cablu Alimentare Gembird SATA, 15 cm


Tip conector : bracket montare HDD/SSD 2.5inch - 3.5inch

Ghidul cumpărătorilor DVR
DVR (Digital Video Recorder) este inima sistemului dumneavoastră de supraveghere CCTV. DVR-ul înregistrează și gestionează camerele. Acesta este un ghid pas cu pas pe care trebuie să-l urmați atunci când cumpărați orice înregistrare video digitală CCTV. Există o serie de decizii importante de luat în considerare. Acest ghid își propune să vă țină bine informat atunci când luați aceste decizii.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le căutați atunci când cumpărați un video recorder digital CCTV.

Câte camere vor fi în funcțiune?
Numărul de canale, adică canalele de intrare video pe care le are un DVR, determină câte camere puteți opera de la acel DVR. De obicei, DVR-urile au 1 canal, 4 canale, 8 canale, 16 canale, 32 de canale și 64 de canale, în funcție de modelul pe care l-ați achiziționat sau pe care îl veți cumpăra. Un DVR cu 4 canale va opera până la 4 camere, dar nu mai mult. Un DVR cu 8 canale va opera până la 8 camere, dar nu mai mult și așa mai departe.

Sistemul dumneavoastră de supraveghere vă va cere să faceți înregistrări audio?
Dacă răspunsul la această întrebare este Da! Apoi veți avea nevoie de un DVR cu cel puțin o intrare audio. Sunetul poate fi apoi transmis înapoi la DVR printr-un cablu audio de la un dispozitiv audio sau o cameră CCTV cu sunet încorporat.

Ce înseamnă FPS?
FPS este o abreviere pentru Frames Per Second. Rata de înregistrare a unui DVR este măsurată folosind acest format. De exemplu, dacă un DVR cu 4 canale înregistrează 4 camere și are o rată de înregistrare de 100 FPS, înseamnă că fiecare cameră va înregistra la 25 FPS. Adică 100FPS împărțit la 4 Camere = 25FPS. Aceasta este cea mai bună rată de înregistrare pe care o puteți obține de la orice DVR, deoarece se spune că este înregistrare în timp real. Un cadru poate fi cel mai bine descris ca o imagine. Cu cât mai multe imagini într-o secundă, cu atât mai bună calitate a filmului. Dacă DVR-ul dvs. a înregistrat doar 5FPS, atunci imaginea dvs. ar fi agitată și nu o calitate la fel de fină ca 25FPS. Orientările guvernamentale afirmă că rata de cadre minimă recomandată necesară pentru dovezi de încredere este 5FPS. Noi, cei de la DTS Digital, vă recomandăm să nu coborâți sub 12 FPS atunci când vă configurați DVR-ul, deoarece acest lucru vă va oferi imagini de foarte bună calitate.

Cât timp ai nevoie de DVR-ul tău pentru a înregistra?
Gama noastră de DVR-uri poate fi lăsată să înregistreze luni de zile fără a fi atins. DVR-ul va suprascrie pur și simplu filmări vechi cu imagini noi de îndată ce HDD-ul (Hard Disk Drive) este plin, în funcție de dimensiunea HDD-ului instalat, de numărul de camere în funcțiune și de rata de cadre pe care DVR-ul este setat să o utilizeze. Cu cât este mai mare rata de cadre, cu atât este mai mare spațiul pe disc necesar pentru a înregistra materialul, dar cu atât imaginile înregistrate vor fi de calitate mai bună. Totul este despre găsirea unui mediu fericit. Nu doriți ca filmările dvs. să fie de proastă calitate. Cu toate acestea, nu doriți să vă scurtați timpul de recodificare până la un punct în care este rapid suprascris. Puteți găsi diferiți timpi de înregistrare a tuturor DVR-urilor noastre în fiecare pagină cu informații suplimentare despre produse.

Ce este rata de compresie și este cu adevărat atât de importantă?
Răspunsul scurt la aceasta este Da! Rata de compresie este o preocupare majoră atunci când achiziționați DVR-ul dvs., deoarece va afecta în mod direct cantitatea de spațiu pe HDD pe care o va utiliza materialul înregistrat când este stocat. Majoritatea DVR-urilor din gama noastră folosesc tehnologia de compresie H264. Aceasta este cea mai recentă tehnologie de compresie și vă poate oferi de până la cinci ori mai multă codare decât DVR-urile JPEG de modă veche și de două ori mai mult decât DVR-urile MPEG. Citiți mai multe despre H264....Faceți clic aici

Câte monitoare conectați la DVR?

Majoritatea DVR-urilor vor permite conectarea a cel puțin unui monitor fie printr-o conexiune de ieșire VGA, așa cum o folosește monitorul PC-ului, fie printr-o conexiune de ieșire BNC video compozită, așa cum o folosește un televizor LCD standard. În orice caz, monitorul va avea nevoie de o sursă de alimentare separată pentru DVR, totuși majoritatea monitoarelor sunt furnizate cu o sursă de alimentare reglementată, astfel încât nu va trebui să achiziționați una separat. Multe dintre DVR-urile noastre vă permit să conectați un monitor VGA și două monitoare video compozite suplimentare, ceea ce înseamnă că puteți avea mai multe monitoare care afișează imagini dintr-un singur DVR.

Doriți să vă operați camerele și să vizualizați înregistrările din altă locație, precum și unde este amplasat DVR-ul?
Dacă da, veți avea nevoie de un recorder video digital de rețea (NDVR) sau un DVR gata de internet, așa cum sunt și ele cunoscute. Acest lucru ar fi util pentru a spune un proprietar de magazin care trebuia să-și supravegheze afacerea chiar și atunci când este acasă. Toate DVR-urile noastre excl. Simply Smart DVR are această facilitate. DVR-ul trebuie să fie conectat la un router de internet care are o conexiune la internet în bandă largă și o adresă IP statică. Routerul trebuie apoi configurat pentru redirecționarea portului. Odată ce toate acestea sunt configurate corect la locația DVR-ului. Procedura corectă trebuie urmată la distanță. DVR-urile noastre vin cu un software care trebuie instalat pe computerul dvs. de la distanță, care vă va permite să vă conectați la DVR printr-o conexiune în bandă largă după ce ați plasat adresa IP corectă și adresa gateway-ului în câmpurile necesare. Există mai multe îndrumări în acest sens în manualele de instrucțiuni care vin cu fiecare DVR.

Cum ați dori să faceți o copie de rezervă a oricărei înregistrări pe care ați putea fi necesar să le afișați în instanță?
Backup printr-un DVD/CD Writer - Dacă DVR-ul dvs. vine cu un DVD/CD writer încorporat sau puteți conecta unul printr-un cablu USB, atunci este simplu să faceți copii de rezervă. Pe DVR-urile noastre veți plasa pur și simplu un CD sau DVD în unitatea CD/DVD, selectați fișierul (fișierele) și formatați, iar DVR-ul le va scrie pe disc. Discul ar putea apoi să fie redat cu ușurință pe orice computer. Din experiența noastră, această metodă este preferată de poliție, deoarece nu există riscul ca virușii să fie transferați, deoarece există cu un stick USB.

Backup printr-un stick USB - Dacă DVR-ul dvs. este furnizat cu o facilitate de backup USB, atunci veți putea obține copii de rezervă în același mod detaliat mai sus, cu excepția utilizării unui stick USB sau stick de memorie, așa cum sunt adesea menționate în loc de CD/ DVD.

Backup local sau de la distanță - Dacă DVR-ul dvs. este un DVR de rețea și l-ați configurat pe o LAN (Local Area Network) sau o WAN (Wide Area Network), adică printr-o conexiune la internet în bandă largă. Apoi veți putea face copii de rezervă folosind un computer care se află în aceeași rețea sau care poate accesa DVR-ul de la distanță, adică dintr-o altă locație prin internet.

Te-ar putea interesa