Cele mai bune extendere Wi-Fi

Adrian Popescu -
Cele mai bune extendere Wi-Fi

Alegerile noastre


Extensie garantie 3 ani


Adaptor Gembird DVI-I - VGA


Cablu convertor USB la PS2 (tastatura + mouse)


Adaptor Gembird SATA - IDE bidirectional


Cablu prelungitor USB 2.0, 1.8 m


Cablu prelungitor USB 2.0, 3 m, Premium


Adaptor USB la IDE/SATA


Cablu alimentare PC-186-VDE, 1.8m (bulk)


Cablu USB 3.0 AM la Micro BM, 1.8m


Cablu Alimentare Gembird SATA, 15 cm


Tip conector : bracket montare HDD/SSD 2.5inch - 3.5inch

Indiferent de vitezele de internet pentru care plătiți acasă, o rețea Wi-Fi bună este esențială dacă doriți să puneți acele viteze să funcționeze în orice cameră doriți. De prea multe ori, un singur router nu-l va tăia singur, ceea ce duce la zone moarte dincolo de raza sa, unde nu vă puteți conecta.

Aici poate fi util un extender de gamă Wi-Fi. Conectați unul lângă marginea razei wireless a routerului și asociați-l cu rețeaua, iar acesta va începe să retransmită semnalul mai departe în casa dvs. Toate modelele de top din ziua de azi sunt mai puțin costisitoare decât trecerea la un router cu plasă cu drepturi depline cu propriile sale dispozitive prin satelit care extind gamă, sunt ușor de configurat, vor funcționa indiferent de marca de router pe care o utilizați, și, în cele mai multe cazuri, este ușor să le oferiți același SSID și parolă ca și routerul original. Acest lucru creează o singură conexiune perfectă la care nu va trebui să vă gândiți prea mult.

Cele mai bune extensii Wi-Fi elimină punctele moarte ale rețelei wireless din casa ta și extind acoperirea Wi-Fi. Oferind un semnal acolo unde routerul dvs. obișnuit nu poate, puteți îmbunătăți raza de acțiune a rețelei dvs. de domiciliu fără a vă pierde bugetul.

Indiferent dacă le numiți amplificatoare Wi-Fi, repetoare Wi-Fi sau amplificatoare de semnal, aceste dispozitive mici și accesibile oferă Wi-Fi mai puternic acolo unde aveți nevoie, adesea pentru mult mai puțini bani decât trecerea la unul dintre cele mai bune routere mesh.

Am trecut în revistă mai multe extensii Wi-Fi populare, de la prize de perete ieftine care se pot ascunde în spatele unei canapele până la unități desktop care acordă prioritate puterii în detrimentul esteticii. (Și iată cum se compară extensiile Wi-Fi cu adaptoarele powerline.)

Există o mulțime de funcții și caracteristici de luat în considerare, dar cel mai bun extender Wi-Fi pentru dvs. este cel care vă poate extinde cel mai eficient acoperirea Wi-Fi. (Poate chiar să mărească viteza rețelei în locația potrivită.) Mari sau mici, ieftine sau scumpe, le-am testat pe toate pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi atunci când cumpărați un extender Wi-Fi.

Cel mai bun prelungitor Wi-Fi pentru dvs. va satisface nevoile dvs. de acoperire, va fi convenabil de utilizat și se va potrivi bugetului dvs. În general, criteriile noastre de evaluare includ design, interval, debit, configurare și setările pe care le puteți ajusta.

Te-ar putea interesa