Cel mai bun mouse de gaming

Adrian Popescu -

Mouse-ul de gaming este esențial pentru cei care își doresc un avantaj competitiv în lumea jocurilor. Un mouse de gaming bine proiectat oferă control, precizie și viteză superioare, cu butoane programabile pentru a personaliza și optimize experiența de gaming. Aceste caracteristici pot face o diferență uriașă între succes sau eșec, atât în ​​jocuri online, cât și în cele offline. De aceea, este important ca jucătorii să se asigure că mouse-ul lor de gaming este exact pe gustul lor și oferă cea mai bună experiență de joc posibilă.

Vezi si celalt articol al nostru despre cel mai bun mouse pentru PC si gaming.

Cel mai bun mouse de gaming

Alegerile noastre

Logitech G502 Hero

Logitech G502 Hero
 • Rezolutie (dpi) 25600 MAX DPI
  Butoane/rotite 11 butoane programabile
  Interfata mouse USB
  Tehnologie Cu fir
  Senzor Optic HERO
Logitech G502 Hero este un mouse de gaming de înaltă performanță de la Logitech. Acesta dispune de o rezoluție MAX DPI de până la 25600, ceea ce îl face unul dintre cele mai precise mouse-uri de pe piață.

Cu 11 butoane programabile, mouse-ul Logitech G502 Hero oferă un control precis, indiferent dacă joci jocuri MMO, shooter sau alte jocuri de tip arcade. Contribuie la acest lucru și senzorul optic, care oferă o precizie deosebită de fiecare dată. Senzorul optic serveste și la captarea traseului tău și a poziției mouse-ului, atunci când muti mouse-ul.

Mouse-ul Logitech G502 Hero poate fi conectat la orice PC prin intermediul unui cablu USB. Acesta nu este un mouse mini, fiind mai mare decât cele mini, având dimensiunile de 132 x 75 x 40 mm și o greutate de doar 121 de grame, ceea ce face ca aceasta să fie o alegere ideală pentru transport. Pe lângă mouse-ul propriu-zis, pachetele Logitech G502 Hero conțin și alte accesorii, cum ar fi manualul de utilizare și un CD cu software-ul aferent.

ASUS TUF Gaming M4 Air

ASUS TUF Gaming M4 Air
 • Rezolutie (dpi) 16000
  Butoane/rotite 6 (programabile)
  Interfata mouse USB
  Tehnologie Cu fir
  Senzor Optic Pixart PAW3335
ASUS TUF Gaming M4 Air este un mouse de joc cu un design atractiv si elegant. Este prevazut cu o rezolutie de 16000 dpi, o viteza maxima de 400 IPS si 40G acceleration, oferind jucatorilor performanta si control mai bun. Mouse-ul are 6 butoane programabile pentru a se potrivi scopului tau in joc, cu un senzor optic Pixart PAW3335 si interfata USB. Dispune de dimensiuni de 126 x 63.5 x 39.6 mm, greutate de 0.47g si culoare neagra. Acest mouse de gaming ASUS TUF M4 Air va aduce un nivel inalt de precizie si va face experienta de joc mai buna. Pachetul contine 1 x mouse.

Gaming & Office ODISSEY LIFE®

Gaming & Office ODISSEY LIFE®
 • Rezolutie (dpi) 8000 DPI
  Butoane/rotite 7 (programabile)
  Interfata mouse USB
  Tehnologie Cu fir
  Senzor 8000 dpi

ODISSEY LIFE Gaming & Office este un mouse cu fir ideal pentru gaming si activitati oficiale. Acesta are o rezolutie de 8000 DPI si 7 butoane programabile. Mouse-ul are o interfata USB si include tehnologia cu fir. Este alimentat cu fir si include un senzor 8000 DPI. De asemenea, include 2 butoane si o roata iluminata. Cu o dimensiune de 99 x 65 x 37 mm si un greutate de 95 g, acest mouse ODISSEY LIFE Gaming & Office are un design profesional si intuitiv si se recomanda tuturor celor care isi doresc performanta si fiabilitate. Pachetul contine 1 manual de utilizare si 1 mouse ODISSEY LIFE Gaming & Office.

Mundoval SEENDA

Mundoval SEENDA
 • Rezolutie (dpi) 10000 dpi
  Butoane/rotite 14 (programabile)
  Interfata mouse USB
  Tehnologie Cu fir
  Senzor 10000 dpi
Mundoval SEENDA este un mouse de gaming cu un design modern si modern. Cu 14 butoane programabile si un senzor de rezolutie de 10000 dpi, acest mouse va oferi performante si precizie la jocuri jocuri intense. Cu tehnologia cu fir si un cablu USB de încărcare, mouse-ul oferă o conexiune stabila si rapida. Dotat cu un receiver USB 2.4GHz, poate fi usor conectat la orice laptop sau calculator. Mouse-ul are o dimensiune de 126x73x42.5 mm si o greutate de 5 g. Este disponibil in culoarea neagra si este compatibil cu sistemele Windows 10/8/7, Vista, XP si contine un manual de utilizare si un mouse. Acest mouse va aduce precizie si reactivitate la jocurile tale preferate.

Logitech G102 Lightsync

Logitech G102 Lightsync
 • Rezolutie (dpi) 8000
  Butoane/rotite 6
  Interfata mouse USB
  Tehnologie Cu fir
  Senzor Optic
Logitech G102 Lightsync este un mouse special creat pentru gaming. Este dotat cu rezolutie (dpi) de 8000 si are 6 butoane/roti speciale. Este conectat prin interfata USB si nu este un mouse mini. Profita de tehnologia cu fir si senzor optic. Are culoare neagra si dimensiune de 62.15 x 38.2 x 116.6 mm, cu o greutate de 85 g. Iluminarea RGB ii completeaza designul. Pachetul include doar mouse-ul.

Ce este mouse de gaming?

Gaming mice sunt in general create pentru a oferi jucatorilor de PC niveluri inalte de performanta, precizie si control. Acestea sunt aproape intotdeauna mai precise decat mouse-urile obisnuite si pot fi programate sa ofere functii si efecte suplimentare, cum ar fi macros-uri. Intrucat gaming mice ofera optiuni in plus, fiabilitatea si controlul precis, sunt populare printre jucatorii de PC care vor sa-si dezvolte abilitatile de gaming.

Gaming mouse-urile sunt de obicei mai scumpe decat mouse-urile obisnuite, dar ofera jucatorilor de PC mai multe optiuni si designuri ergonomice. Unele dintre optiunile pe care le poti gasi pe mouse-urile de gaming includ: butoane programabile, optiuni speciale legate de tracking, precizie si sensibilitate, si designuri specifice pentru stiluri de joc diferite. De asemenea, gaming mouse-urile sunt de obicei mai rezistente si au o durata de viata mai mare, ceea ce inseamna ca vei avea parte de performanta si control mai mult timp.

In plus, gaming mouse-urile pot fi personalizate pentru a corespunde stilului si abilitatilor individuale ale utilizatorului. Acestea pot fi personalizate cu numeroase setari, cum ar fi macros-uri, sensibilitatea mouse-ului, si chiar designul extern. Cu toate acestea, jucatorii de PC ar trebui sa se asigure ca au cumparat un gaming mouse de calitate care sa se potriveasca nevoilor lor inainte de a face orice investitie.

In concluzie, gaming mouse-urile ofera jucatorilor de PC mai multa precizie, control si flexibilitate decat mouse-urile obisnuite, si pot ajuta la imbunatatirea abilitatilor si performantelor in joc. Cu toate acestea, ar trebui sa se asigure ca au cumparat un mouse de gaming de calitate inainte de a-l utiliza.

Te-ar putea interesa