Cea mai buna placa video ieftina

Adrian Popescu -

Atunci când vine vorba de alegerea celei mai bune plăci video ieftine, există o serie de factori de luat în considerare. Pentru a putea alege placa video potrivită pentru nevoile tale, trebuie să iei în considerare performanța, prețul și compatibilitatea cu sistemul tău. De asemenea, trebuie să fii conștient de caracteristicile și specificațiile tehnice ale plăcii video, precum memoria, viteza de procesare, numărul de nuclee și frecvența de bază.

În plus, ar trebui să acorzi atenție și altor factori cum ar fi puterea necesară, dimensiunea plăcii video și suportul pentru tehnologii precum DirectX sau OpenGL. De asemenea, este important să citești recenziile și opiniile altor utilizatori, astfel încât să poți face o alegere informată.

În cele din urmă, ar trebui să îți stabilești bugetul și să încerci să găsești cea mai bună placă video care să încapă în acesta. În general, există o serie de opțiuni bune și accesibile pe piață, dar trebuie să fii atent să nu cumperi ceva care să nu fie suficient de performant pentru nevoile tale sau care să fie supra-dimensionat și să nu fie compatibil cu sistemul tău.

Cea mai buna placa video ieftina

Alegerile noastre

1

AMD Radeon RX580 8gb

Citeste mai mult

2

BIOSTAR GeForce GTX1650SUPER, 4GB

Citeste mai mult

3

Radeon RX 370, 4GB GDDR5 256-bit

Citeste mai mult

AMD Radeon RX580 8gb

AMD Radeon RX580 8gb
 • Procesor Video AMD Radeon RX 580

Placa grafica AMD Radeon RX580 8GB DDR5 256 biti Cu cele mai recente placi grafice Radeon RX 580, beneficiati de tehnologii de viitor si performante optimizate pentru jocuri. Jocuri extreme 4K pentru jucatorii seriosi Bucurati-va de jocuri cu o rezolutie de pana la patru ori mai mare decat HD Teleport la jocuri captivante 4K cu grafica AMD Radeon Rx 500. Adaugati mai multa putere sistemului dvs. cu tehnologia AMD CrossFire si sporiti-va performanta de joc cu scalabilitate superioara cu mai multe GPU-uri Rx Series 500.

BIOSTAR GeForce GTX1650SUPER, 4GB

BIOSTAR GeForce GTX1650SUPER, 4GB
 • Procesor Video nVidia GeForce GTX 1650 Super
  BUS memorie 128 b

NVIDIA GeForce GTX1650SUPER GPU- 4GB GDDR6, 128bit, interfata de memorie super-viteza- Procesare NVIDIA super 896 CUDA- Suport de iesire DVI / HDMI / DP- DisplayPort 1.4a suport- Interfata de magistrala PCI Express 3.

Radeon RX 370, 4GB GDDR5 256-bit

Radeon RX 370, 4GB GDDR5 256-bit
 • Procesor Video AMD Radeon R9 370
  Capacitate 4 GB
  BUS memorie 256 b
  Tip memorie GDDR5

Placa Video Radeon R9 370, 4GB GDDR5 256-bit, iesiri DVI-D HDMI DP, functioneaza in slot PCI-E 3.0 x 16, in carcasa de tip (mini)tower/turn cu sursa >500w, alimentare din sursa pci-e 1 x 6 pini. Placa video este pretabila gaming 3D mediu, mediu spre inalt, dar si proiectare 3D pe calculatoare de tip PC. Placa video functioneaza optim in rezolutii HD=720p=1280 x 720 si Full HD=1080p=1920 x 1080, unde merg fluent in > 90% din jocuri, low, medium, partial high si ultra details. Placa video suporta youtube 4K=2160p=3840 x 2160 si limitat gaming 4K.

Recomandam cea mai buna placa video ieftina

Atunci când căutăm o placă video ieftină, performanța și prețul sunt cele mai importante aspecte de luat în considerare. În urma testelor noastre, am constatat că există o serie de opțiuni bune și accesibile pe piață.

În primul rând, ar trebui să începi prin a lua în considerare specificațiile tehnice ale plăcii video, cum ar fi memoria, viteza de procesare, numărul de nuclee și frecvența de bază. De asemenea, trebuie să te asiguri că placa video este compatibilă cu sistemul tău și cu tehnologiile pe care dorești să le utilizezi.

În plus, este important să acorzi atenție puterii necesare și dimensiunii plăcii video, astfel încât să te asiguri că aceasta se potrivește în carcasa calculatorului tău. De exemplu, o placă video de dimensiuni mari poate fi o problemă în cazul unui calculator compact.

După ce ai stabilit aceste specificații, ar trebui să acorzi atenție recenziilor și opiniilor altor utilizatori care au utilizat deja produsul. Acest lucru te poate ajuta să vezi cum se comportă placa video în diferite scenarii și să identifici orice probleme sau limitări.

În cele din urmă, ar trebui să îți stabilești bugetul și să încerci să găsești cea mai bună placă video care să se încadreze în acesta. În general, există opțiuni bune și accesibile pe piață, cum ar fi plăcile video din seria AMD RX 580, Nvidia GTX 1650 SUPER sau AMD RX 370 care oferă performanțe bune la un preț accesibil.

În concluzie, atunci când căutăm cea mai bună placă video ieftină, trebuie să fim atenți la specificațiile tehnice, compatibilitatea cu sistemul și tehnologiile utilizate, precum și să citim recenzii și opiniile altor utilizatori. Cu aceste lucruri în minte, vei putea identifica cea mai bună opțiune pentru nevoile tale la un preț accesibil.

Te-ar putea interesa