Cel mai bun SSD Samsung

Adrian Popescu -

În prezent, SSD-urile (Solid State Drive) reprezintă o alegere populară pentru stocarea datelor în cadrul unui sistem informatic, datorită vitezei lor superioare de accesare a datelor, a duratei de viață mai lungi și a fiabilității mai ridicate în comparație cu HDD-urile (Hard Disk Drive) tradiționale. Samsung este unul dintre principalii producători de SSD-uri din lume, oferind o gamă largă de opțiuni pentru toate nevoile și bugetele. Cu toate acestea, alegerea celui mai bun SSD Samsung pentru anul 2023 poate fi dificilă, având în vedere numeroasele modele disponibile, cu specificații și performanțe diferite. Înainte de a face o alegere, este important să analizați nevoile dvs. și să luați în considerare factori precum capacitatea, viteza, prețul și fiabilitatea. În continuare, voi prezenta câteva dintre cele mai bune opțiuni de SSD-uri Samsung pentru anul 2023, în funcție de performanță și caracteristici, care să vă ajute în procesul de luare a deciziei.

Cel mai bun SSD Samsung

Alegerile noastre

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 PRO Gen.4

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 PRO Gen.4
  • Form Factor M.2
    Capacitate 1 TB
    Rata de transfer la citire (MB/s) 7000
    Rata de transfer la scriere (MB/s) 5000
    Tip Memorie Samsung V-NAND 3-bit MLC

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 PRO, 1TB, NVMe, M.2.  Performanta SSD de nivel urmatorEliberati puterea Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO pentru procesare de nivel urmator. Folosind interfata PCIe 4.0, 980 PRO ofera o viteza de transfer dubla a datelor PCIe 3.0, fiind in acelasi timp compatibil cu PCIe 3.0 pentru o versatilitate sporita. Viteza maximaCu ajutorul controlerului Elpis personalizat Samsung pentru SSD PCIe 4.0, 980 PRO este optimizat pentru viteza. Ofera viteze de citire de pana la 7.000 MB / s, facandu-l de 2 ori mai rapid decat SSD-urile PCIe 3.

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 500GB

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 500GB
  • Form Factor M.2
    Capacitate 500 GB
    Rata de transfer la citire (MB/s) 3100
    Rata de transfer la scriere (MB/s) 2600
    Tip Memorie Samsung V-NAND 3-bit MLC

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 500GB, NVMe, M.2.  Treceti la viteza uluitoare NVMeEste timpul sa maximizati potentialul PC-ului dvs. cu 980. Fie ca aveti nevoie de un impuls pentru jocuri sau de un flux de lucru fara probleme pentru o grafica grea, 980 este alegerea inteligenta pentru performante SSD remarcabile si totul este sustinut de o interfata NVMe si tehnologie PCIe 3.0. Plin de vitezaTreci direct la treaba. Modelul 980 valorifica aproape toate avantajele de viteza ale PCIe 3.0 prin tehnologia HMB si eficienta dramatica NVMe.

Solid State Drive (SSD) Samsung 870 EVO

Solid State Drive (SSD) Samsung 870 EVO
  • Form Factor 2.5 inch
    Capacitate 500 GB
    Rata de transfer la citire (MB/s) 560
    Rata de transfer la scriere (MB/s) 530
    Tip Memorie Samsung V-NAND 3bit MLC

Solid State Drive (SSD) Samsung 870 EVO, 500GB, 2.5", SATA III  Starul SSD-urilorAlegerea perfecta pentru creatori, profesionisti IT sau utilizatori obisnuiti, cel mai recent 870 EVO are performante incontestabile, fiabilitate si compatibilitate bazate pe tehnologia de pionierat Samsung. Excelenta in performanta870 EVO atinge limita maxima a interfetei SATA de 560/530 MB / s viteze secventiale. Utilizatorii de zi cu zi se pot bucura acum de performante SSD la nivel profesional.

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 250GB

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 250GB
  • Form Factor M.2
    Capacitate 250 GB
    Rata de transfer la citire (MB/s) 2900
    Rata de transfer la scriere (MB/s) 1300
    Tip Memorie Samsung V-NAND 3-bit MLC

Solid State Drive (SSD) Samsung 980 250GB, NVMe, M.2.  Treceti la viteza uluitoare NVMeEste timpul sa maximizati potentialul PC-ului dvs. cu 980. Fie ca aveti nevoie de un impuls pentru jocuri sau de un flux de lucru fara probleme pentru o grafica grea, 980 este alegerea inteligenta pentru performante SSD remarcabile si totul este sustinut de o interfata NVMe si tehnologie PCIe 3.0. Plin de vitezaTreci direct la treaba. Modelul 980 valorifica aproape toate avantajele de viteza ale PCIe 3.0 prin tehnologia HMB si eficienta dramatica NVMe.

Cel mai bun SSD Samsung

Noi am testat și recomandăm cu încredere SSD-ul Samsung 980 PRO pentru cei care caută o performanță ridicată și o capacitate mare de stocare. Acest SSD NVMe oferă viteze de citire și scriere de până la 7.000 și, respectiv, 5.000 MB/s, ceea ce îl face ideal pentru aplicații care necesită o performanță de top, cum ar fi jocurile sau editarea de videoclipuri.

De asemenea, SSD-ul Samsung 980 PRO este disponibil în capacități mari de stocare, până la 2 TB, oferind utilizatorilor o opțiune de stocare mare și rapidă pentru toate nevoile lor de date.

Pentru cei care caută un SSD cu performanță ridicată la un preț mai accesibil, recomandăm SSD-ul Samsung 970 EVO Plus. Acest SSD NVMe oferă viteze de citire și scriere de până la 3.500 și, respectiv, 3.300 MB/s și este disponibil în capacități de până la 2 TB. Acesta este un SSD excelent pentru jocuri, aplicații de editare foto și video sau orice altă aplicație care necesită o performanță ridicată.

Pentru utilizatorii care caută un SSD cu o capacitate mai mică și un preț redus, recomandăm SSD-ul Samsung 870 EVO. Acest SSD SATA oferă viteze de citire și scriere de până la 560 și, respectiv, 530 MB/s și este disponibil în capacități de până la 4 TB. Acesta este un SSD excelent pentru utilizatorii obișnuiți, care doresc să își îmbunătățească performanța sistemului lor, fără să investească prea mult în acest proces.

Te-ar putea interesa