Cele mai bune TV Tunere si placi de captura

Adrian Popescu -
Cele mai bune TV Tunere si placi de captura
Cele mai bune carduri de captare TV și carduri de captură video vor permite utilizatorilor să înregistreze eficient o varietate de conținut media pe dispozitivele lor la cea mai înaltă calitate posibilă. Cardurile de captură video și-au găsit, de asemenea, o nouă viață în ultimul deceniu, ca instrumente puternice, care le permit streamerilor live și creatorilor de conținut să aducă imagini de pe consolele de jocuri publicului lor online. Aceasta înseamnă că cele mai bune plăci de captură video trebuie să fie compatibile pe scară largă și accesibile pentru utilizatorul obișnuit.

Ce este un tuner TV intern?
Cardul tuner TV permite utilizatorului să conecteze un cablu coaxial la computer. Cardurile de tuner TV interne pentru computere desktop se conectează fie la un slot PCI, fie la un slot PCI Express, iar tunerele TV externe sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizare cu laptopuri și computere desktop.

Cum știu dacă televizorul meu are un tuner încorporat?
Verificați manualul de utilizare livrat împreună cu televizorul. Căutați pe partea din față și din spate a televizorului un marcaj care indică un tuner digital. S-ar putea să spună ATSC, DTV, HDTV, Digital Ready, HD Ready, Tuner digital, Receptor digital, Tuner digital încorporat sau Tuner digital integrat.

Televizorul meu are un tuner încorporat?
Scanați partea din față și din spate a televizorului pentru un marcaj sau un autocolant care indică că are un tuner digital. Dacă televizorul dvs. are cuvintele ATSC, DTV, Digital Ready, HD Ready, HDTV, Digital Tuner, Integrated Digital Tuner sau Digital Receiver, atunci acesta include un tuner digital.

Care este cea mai bună placă de captură video internă pentru televizor?
Cardurile de captură video interne sau cardurile de tuner TV oferă performanțe și funcții mai bune peste un card de captură video USB.

Cum se instalează un card tuner TV?
Dacă este un tuner TV, atunci acesta poate fi instalat utilizând software-ul ușor de utilizat după citirea instrucțiunilor producătorului. Pentru a instala software-ul, utilizatorii trebuie să instaleze atât software-ul, cât și unitatea uneori. Noul software va putea actualiza un driver instalat anterior sau un driver nou.

Te-ar putea interesa