Cele mai bune UPS

Adrian Popescu -

Alegerile noastre


Extensie garantie 3 ani


Adaptor Gembird DVI-I - VGA


Cablu convertor USB la PS2 (tastatura + mouse)


Adaptor Gembird SATA - IDE bidirectional


Cablu prelungitor USB 2.0, 1.8 m


Cablu prelungitor USB 2.0, 3 m, Premium


Adaptor USB la IDE/SATA


Cablu alimentare PC-186-VDE, 1.8m (bulk)


Cablu USB 3.0 AM la Micro BM, 1.8m


Cablu Alimentare Gembird SATA, 15 cm


Tip conector : bracket montare HDD/SSD 2.5inch - 3.5inch

Un UPS este o mașină care oferă energie de rezervă de urgență pentru orice este conectat la el în cazul unei căderi de curent, inclusiv echipamente de computer, aparate de bucătărie și chiar echipamente medicale foarte importante. Deși un UPS funcționează într-o manieră similară cu un generator, iar ambele sisteme sunt proiectate pentru a furniza energie de rezervă, la modelele UPS nu există nicio decalaj în sursa de alimentare și este conceput pentru a oferi o sursă de rezervă, astfel încât să puteți opri în siguranță. dispozitivele dvs. electrice evitând deteriorarea.

Un generator poate avea o scurtă întrerupere a alimentării înainte de a începe și, ulterior, să ofere ore de putere, în timp ce un UPS este în principal pentru a vă proteja echipamentul împotriva întreruperilor de curent și a supratensiunii, salvându-vă de eventuale daune. Deoarece sistemele UPS funcționează pe baterii, orele lor de utilizare sunt limitate, dar sunt o necesitate, mai ales în zonele predispuse la întreruperi de curent.

Sursele de alimentare neîntreruptibile au devenit imperative (de fapt, cei mai mulți dintre noi nu ies din casă fără un acumulator portabil), mai ales în industriile în care o întrerupere a curentului poate avea consecințe grave și poate chiar pune viața în pericol, cum ar fi într-un spital. Tipurile de sisteme UPS pe care le-am selectat mai jos sunt pentru uz general la domiciliu și la birou și sunt opțiuni excelente pentru a vă salva munca și pentru a vă păstra instalațiile electrice în siguranță.

Un factor important de luat în considerare atunci când alegeți sistemul UPS potrivit pentru dvs. este numărul de dispozitive pe care doriți să le conectați la acesta. Acest lucru va determina câte prize și porturi USB ar trebui să căutați și, de asemenea, puterea, astfel încât să știți dacă este sau nu compatibil cu acele electronice sensibile. De asemenea, este bine de știut că toate aceste sisteme UPS funcționează cel mai bine la jumătate de sarcină și pot deveni puțin mai zgomotoase atunci când sunt exploatate maxim.

Te-ar putea interesa