Alienware x14: putere de gaming de top

Alienware x14: putere de gaming de top

Scris de Adrian Popescu -

Dacă nu ați observat, laptopurile au devenit mai mici și mai subțiri în ultima vreme, o schimbare milostivă și mult apreciată față de plăcile masive de calcul care au fost mult timp norma și necesitatea, în special pentru jocuri.

Datorită îmbunătățirilor aduse tehnologiei și materialelor, mașinile groase, grele și greu de manevrat din ultimii ani au făcut loc laptopurilor mai elegante, mai subțiri și mai subțiri. De la modelele de top până la alegeri ieftine, multe dintre cele mai bune laptopuri ușoare și Ultrabook-uri au devenit mai subțiri și mai portabile.

Cu o grosime de doar 0,6 inchi, Dell susține că Alienware x14 este cel mai subțire laptop de gaming disponibil - și nu am găsit niciun motiv să mă îndoiesc de asta. Din exterior, arată ca majoritatea laptopurilor subțiri și ușoare. Dar este și elegant, cu o curbă elegantă la capac și o coadă în spate care iese din spate.

La fel ca toate dispozitivele Alienware, țipă la gaming, dar cu un aspect mai restrâns decât strălucitorul x17. X14 nu ar arăta deplasat în sala de consiliu - cu excepția, poate, a capului extraterestru strălucitor.

Ecranul este, de asemenea, un upgrade mare, cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) și o frecvență de reîmprospătare de până la 144Hz, precum și suport pentru NVidia G-Sync pentru o performanță mai bună. Traducere: imaginea de pe ecran poate fi actualizată de până la 144 de ori în fiecare secundă pentru o animație mai fluidă și mai naturală în jocuri. Desigur, asta presupunând că grafica poate ține pasul cu cerințele ridicole ale jocurilor moderne FPS.

Tastatura Alienware x14 este mare și confortabil de tastat, având taste în stil Chiclet cu iluminare de fundal LED. Este o tastatură standard de laptop cu comutatoare fluture – fără clicuri mecanice aici. În timp ce partea principală a tastaturii a fost în regulă pentru un dactilograf ca mine, am constatat că tastele mici Return și Shift a durat puțin să mă obișnuiesc. Am tot ratat tasta Shift din dreapta și am apăsat accidental tasta săgeată în sus.

Cuprins

Alienware x14: putere de gaming de top: recomandările noastre


X14 este o piesă de inginerie impresionantă. Are o mulțime de componente foarte rapide și fierbinți într-o carcasă care are o grosime mai mică de 0,6 inchi.

Există puține compromisuri în ceea ce privește performanța – x14 a funcționat superb în testele noastre, iar jocurile au arătat grozav pe ecranul clar și luminos. X14 este, de asemenea, foarte portabil.

Dar ce poți face cu el pe drum? Nu atât de mult pe cât ai putea spera. Durata de viață a bateriei este mult mai scurtă decât laptopurile comparabile care nu sunt pentru jocuri, chiar și atunci când rulați sarcini relativ simple, cum ar fi vizionarea unui film sau scrisul următor tweet despre casă, atât de nasol pe rivalii tăi de jocuri.

Nu credeți că veți juca nici un zbor întreg: bateria mică încorporată în acest laptop subțire a oferit doar aproximativ 35 de minute de joc, așa că nu veți avea prea multă exersare dacă rămâneți blocat într-un scaun fără alimentare. priza.

Te-ar putea interesa