Cele mai bune procesoare ieftine din 2023

Cele mai bune procesoare ieftine din 2023: recomandările noastreProcesor AMD Athlon X4 970 Bristol Ridge 3.8 Ghz(frecventa turbo 4 Ghz), Socket AM4, TRAY, fara cooler, suporta DDR4 pana la 2400 Mhz. Procesorul necesita placa video dedicata si este suportat doar pe placile de baza cu chipseturile: X370, B350, A320.


Procesor AMD A6 9500, 3.5 GHz, Socket AM4    Vezi mai mult Vezi mai mult Inapoi in pagina de produs Procesor AMD A6 9500, 3.


Procesor Intel® Pentium® Gold G6405 Comet Lake, 4.10GHz, 4MB, Socket 1200  Bucura-te de audio si video splendideIndiferent daca transmiteti video Ultra HD pe un ecran mare sau pur si simplu cititi stiri, obtineti functii impresionante multimedia si de divertisment intr-o gama larga de dispozitive cu cele mai noi procesoare Intel® Pentium®.Chat, cumparaturi sau navigare in stil Obtineti performante exceptionale de calcul pentru a va mentine viata in miscare. Cautati pe web, faceti cumparaturi si comunicati simultan cu prietenii.

Procesoarele PC sunt componente esențiale pentru funcționarea sistemelor de calcul. Acestea sunt responsabile pentru a gestiona și a controla toate operațiunile sistemului, de la procesarea datelor la accesarea memoriei și la comunicarea cu alte componente.

Există mai multe tipuri de procesoare PC disponibile pe piață, fiecare cu propriile lor caracteristici și performanțe. Cele mai populare sunt procesoarele Intel și AMD.

Alegerea procesorului potrivit pentru computerul depinde în mare măsură de ceea ce intenționați să utilizați computerul. Deși ar putea fi tentant să cumpărați cel mai recent și mai rapid hardware pe care vi-l puteți permite, este întotdeauna cel mai bine să vă dați seama de cazul dvs. de utilizare pentru a evita investiția în componente de ultimă generație de care nu aveți nevoie. Cele mai multe dintre cele mai bune procesoare absolut vor fi exagerate dacă vă limitați la câteva file de browser sau aplicații de productivitate de bază.