Cele mai bune plăci rețea pe USB

Adrian Popescu -
Cele mai bune plăci rețea pe USB

Alegerile noastre


Intrare: USB-C tata Ieșire: RJ45 mama Viteza de transmisie: USB 2.0: max 100Mb Instalare ușoară Alimentare prin USB  


Adaptor USB2.0 - RJ45 LAN 10/100 MB


Adaptor USB C - RJ45 Kruger&Matz Semnalul wireless din casa ta este slab si conexiunea se intrerupe frecvent? Doar pentru ca laptopul tau nu vine cu o conexiune LAN nu inseamna ca trebuie sa renunti la o conexiune stabila prin cablu. Adaptorul USB C Ethernet este cel care iti va veni in ajutor! Cum functioneaza un adaptor de retea USB? Accesoriul are la un capat o priza USB-C si o priza RJ-45 pe cealalta. Acest adaptor iti permite sa utilizezi o conexiune la internet prin cablu - pe orice dispozitiv mobil echipat cu un port USB-C. Intrare: USB-C 3.0 (mufa) Iesire: RJ-45 (soclu) Viteza transmisiei: Max. 1000 Mb Suport auto MDIX: Da Compatibilitate: USB 1.1, 2.0, 3.0 Instalare: Plug &


Realizat pentru Ultrabook Adaptorul Edimax EU-4208 USB 2.0 Fast Ethernet este realizat special pentru a vă oferi conectivitatea Fast Ethernet la ultrabook-ul dumneavoastră, sau la orice calculator fără un Ethernet. Este suficient să conectaţi acest adaptor Fast Ethernet la un port USB 2.de la ultrabook şi puteţi avea acces instant la o conexiune 10/100Mbps Ethernet. EU-4208 este, de asemenea, o modalitate rapidă şi accesibilă de adăugare a unei conectivităţi Ethernet la un calculator de tip desktop, fără a mai deschide carcasa. Este compatibil cu standardul USB 1.1 şi poate funcţiona cu Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7 şi Mac OS 10.x. USB 2.0 pentru o performanţă deplină 10/100Mbps Etherne

În timp ce aproape orice laptop pe care îl găsiți astăzi pe piață va avea un card Wi-Fi încorporat, nu toate computerele desktop au același lux. Dacă construiți un PC de gaming, s-ar putea să fiți șocat să descoperiți că multe dintre cele mai bune plăci de baza nu includ Wi-Fi. Chiar și cei care oferă Wi-Fi au adesea o versiune mai ieftină disponibilă, care o lasă afară. Cardurile suplimentare sunt o opțiune pentru Wi-Fi, dar, de departe, cel mai simplu mod de a oferi computerelor o conexiune fără fir este cu un adaptor USB Wi-Fi.

Aceste adaptoare simple sunt în general o soluție plug-and-play. Tot ce este nevoie este să le conectați la portul USB de pe computer (și poate să instalați un driver), iar computerul va obține apoi Wi-Fi. Majoritatea adaptoarelor USB Wi-Fi oferă chiar o viteză solidă, unele compatibile cu wireless dual-band pentru conexiuni atât la rețelele de 2,4GHz, cât și la 5GHz. Pentru a profită la maximum de un adaptor de mare viteză, veți dori să-l asociați cu un port USB 3.0 sau mai sus, asigurând o lățime de bandă maximă pentru o conexiune la internet rapidă și stabilă.

După cum sugerează și numele, aceste dispozitive plug-and-play se conectează la orice port USB liber de pe computer, moment în care apar în Windows sau macOS la fel că o placă de rețea internă. Spre deosebire de hardware-ul wireless încorporat în laptopurile mai vechi, totuși, cele mai bune adaptoare USB Wi-Fi acceptă cele mai recente standarde Wi-Fi, astfel încât veți obține cele mai bune viteze posibile și veți putea folosi benzile de frecvența mult mai rapide. Cele mai bune adaptoare USB Wi-Fi sunt soluția ideală pentru oricine are nevoie de capabilități de rețea noi sau mai bune pe un computer desktop sau laptop.

Te-ar putea interesa