Cele mai bune plăci rețea pe USB

Cele mai bune plăci rețea pe USB

Scris de Adrian Popescu -

În timp ce aproape orice laptop pe care îl găsiți astăzi pe piață va avea un card Wi-Fi încorporat, nu toate computerele desktop au același lux. Dacă construiți un PC de gaming, s-ar putea să fiți șocat să descoperiți că multe dintre cele mai bune plăci de baza nu includ Wi-Fi. Chiar și cei care oferă Wi-Fi au adesea o versiune mai ieftină disponibilă, care o lasă afară. Cardurile suplimentare sunt o opțiune pentru Wi-Fi, dar, de departe, cel mai simplu mod de a oferi computerelor o conexiune fără fir este cu un adaptor USB Wi-Fi.

Aceste adaptoare simple sunt în general o soluție plug-and-play. Tot ce este nevoie este să le conectați la portul USB de pe computer (și poate să instalați un driver), iar computerul va obține apoi Wi-Fi. Majoritatea adaptoarelor USB Wi-Fi oferă chiar o viteză solidă, unele compatibile cu wireless dual-band pentru conexiuni atât la rețelele de 2,4GHz, cât și la 5GHz. Pentru a profită la maximum de un adaptor de mare viteză, veți dori să-l asociați cu un port USB 3.0 sau mai sus, asigurând o lățime de bandă maximă pentru o conexiune la internet rapidă și stabilă.

După cum sugerează și numele, aceste dispozitive plug-and-play se conectează la orice port USB liber de pe computer, moment în care apar în Windows sau macOS la fel că o placă de rețea internă. Spre deosebire de hardware-ul wireless încorporat în laptopurile mai vechi, totuși, cele mai bune adaptoare USB Wi-Fi acceptă cele mai recente standarde Wi-Fi, astfel încât veți obține cele mai bune viteze posibile și veți putea folosi benzile de frecvența mult mai rapide. Cele mai bune adaptoare USB Wi-Fi sunt soluția ideală pentru oricine are nevoie de capabilități de rețea noi sau mai bune pe un computer desktop sau laptop.

Cuprins

Cele mai bune plăci rețea pe USB: recomandările noastreBeneficii   Ideal pentru laptopuri, tablete si majoritatea dispozitivelor web cu acces la reteaua prin cablu prin portul USB de tip C; Caracteristicile USB 3.0 si Gigabit ale adaptorului asigura o rata de transfer de mare viteza de pana la 1000 Mbps; Conectare rapida, doar Plug and Play in Windows 10, Mac OS X (10.9 si versiuni recente), Chrome OS si Linux OS; Designul pliabil si portabil se potriveste cu dispozitivele tale.   USB 3.0 Tip C si Gigabit Ethernet - Adaptor USB-C RJ45 Gigabit Ethernet     Ofera conexiune la Internet prin cablu dispozitivelor USB-C   Ofera laptopului, tabletei, computerului si altor dispozitive cu port USB-C acces la Internet prin cablu. Acest adaptor este const


Intrare: USB-C tata Ieșire: RJ45 mama Viteza de transmisie: USB 2.0: max 100Mb Instalare ușoară Alimentare prin USB  


Adaptor USB2.0 - RJ45 LAN 10/100 MB


Adaptor USB C - RJ45 Kruger&Matz Semnalul wireless din casa ta este slab si conexiunea se intrerupe frecvent? Doar pentru ca laptopul tau nu vine cu o conexiune LAN nu inseamna ca trebuie sa renunti la o conexiune stabila prin cablu. Adaptorul USB C Ethernet este cel care iti va veni in ajutor! Cum functioneaza un adaptor de retea USB? Accesoriul are la un capat o priza USB-C si o priza RJ-45 pe cealalta. Acest adaptor iti permite sa utilizezi o conexiune la internet prin cablu - pe orice dispozitiv mobil echipat cu un port USB-C. Intrare: USB-C 3.0 (mufa) Iesire: RJ-45 (soclu) Viteza transmisiei: Max. 1000 Mb Suport auto MDIX: Da Compatibilitate: USB 1.1, 2.0, 3.0 Instalare: Plug &


TL-WN881ND este un adaptor PCI Express 2.0(x1) wireless N care vă permite să conectaţi un computer desktop la o reţea wireless, şi să accesaţi Internetul printr-o conexiune de mare viteză. Compatibil cu IEEE 802.11n, TL-WN881ND suportă o viteză de transfer de până la 300Mbps, potrivită pentru jocuri online sau chiar pentru streaming video HD.Wireless N - viteză şi acoperireTehnologia MIMO (multiple input, multiple output) oferă capabilităţi de atenuare a pierderii de date pe distanţe lungi şi la traversarea unor obstacole în birouri mici sau apartamente cu suprafaţă mare, chiar şi în clădiri cu structură din beton armat. În plus, veţi putea detecta reţeaua wireless în conexiuni pe distanţe e


Realizat pentru Ultrabook Adaptorul Edimax EU-4208 USB 2.0 Fast Ethernet este realizat special pentru a vă oferi conectivitatea Fast Ethernet la ultrabook-ul dumneavoastră, sau la orice calculator fără un Ethernet. Este suficient să conectaţi acest adaptor Fast Ethernet la un port USB 2.de la ultrabook şi puteţi avea acces instant la o conexiune 10/100Mbps Ethernet. EU-4208 este, de asemenea, o modalitate rapidă şi accesibilă de adăugare a unei conectivităţi Ethernet la un calculator de tip desktop, fără a mai deschide carcasa. Este compatibil cu standardul USB 1.1 şi poate funcţiona cu Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7 şi Mac OS 10.x. USB 2.0 pentru o performanţă deplină 10/100Mbps Etherne

Ce este un adaptor USB wireless?
Un adaptor USB va permite să va conectați fără fir la rețele, chiar dacă dispozitivul dvs. nu are o placă de rețea fără fir. Odată ce ați achiziționat un adaptor USB, va trebui să vedeți dacă acesta se conectează automat la o rețea fără fir. Puteți află acest lucru în manualul de instrucțiuni.

Beneficiile utilizării unui adaptor USB fără fir
Există multe motive pentru care un adaptor USB poate fi cea mai bună configurație wireless pentru dvs.:

Cum funcționează un adaptor USB WiFi?
Dacă laptopul sau computerul dvs. desktop nu are nicio funcționalitate de conectivitate wireless încorporata, atunci va trebui să furnizați această dacă doriți să comunicați cu un router wireless pentru a accesa Internetul.

Există carduri disponibile care includ toate componentele electronice necesare de care aveți nevoie pentru a lucra cu standardele WiFi și pentru a crea o conexiune cu un router wireless. În cazul unui adaptor USB WiFi, toate componentele electronice necesare sunt furnizate la o scară mai mică în interiorul unui stick USB pe care pur și simplu îl conectați la un port USB liber.

Te-ar putea interesa